Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп на Алена за 5-11 май: Близнаци-Пътуване в почивните дни, Дева-Случайността...

Седмичен хороскоп на Алена за 5-11 май: Близнаци-Пътуване в почивните дни, Дева-Случайността може да ви донесе огромни изненади

658
Сподели

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена :

Овен Ще започнете идната седмица, изпълнени с ентусиазъм и желание за действие. Ще се занимавате предимно с финансови въпроси.

Добре е обаче да се концентрирате върху една цел и да не пилеете времето в изпълнението на няколко задачи едновременно. Желателно е да приключите с ангажименти, които сте поели преди време.

Телец Седемте дни ще преминат леко и спокойно. Ако изпитвате нужда да останете насаме със себе си и да се ограничите откъм социални контакти, не се притеснявайте – това е напълно в реда на нещата. Ще се открият възможности да прозрете истини, на които досега не сте обръщали внимание. Добра идея е да отделите време на дома си и на хората в него.

Близнаци Вниманието ви ще бъде насочено към събитие от близкото минало, които по една или друга причина не сте успели да си изясните. На работното място ще имате възможност да усвоите нови знания. Все пак бъдете внимателни, защото някой може да злоупотреби с доверието ви. Ще ви вълнуват и духовни въпроси. Можете да планирате пътуване в почивните дни.

Рак Добре е да обърнете по-голямо внимание на професионалната си реализация. Проектите, по които сте поели ангажимент, ще бъдат успешни само ако сте дисциплинирани. Не е добра идея да боравите с пари и да харчите за глупости. Ако много искате да направите някаква покупка, по-добре изчакайте. В личен план е възможно да получите знак за важно нещо.

Лъв Ще се наложи да проявите гъвкавост по отношение на личните и професионалните си дела. Най-правилната стратегия за вас ще бъде да се приспособите към всяка ситуация, в която попадате, и да се адаптирате към обстоятелствата – така ще се справите успешно с поетите ангажименти. Даденият период е чудесен за развлечения и пътувания.

Дева Ще имате възможност най-после да се освободите от негативните нагласи и да презаредите батериите си. Направете го, като следвате личното си темпо – споделете време да облагородите дома си. Не е добра идея обаче да планирате всичко, което обичайно правите – оставете някои неща на случайността, която точно сега може да ви донесе огромни изненади.

Везни Ще получите ясни знаци от съдбата, че трябвате окончателно да загърбите миналото и да продължите напред. Дори да се оставите по течението, събитията ще ви заведат дотам, докъдето трябва да стигнете. В професионалната област нещата ще се подреждат добре за вас. Препоръчително е да се посветите на творчески занимания.

Скорпион Ще изпитате желание да си изясните ситуации от близкото минало, както и да разчистите отношенията си. Моментът е подходящ да се освободите отвсичко, което ви дърпа назад и не ви зарежда с радост. Периодът е добър да се доверите на интуицията си и за личните, и за професионалните дела. На работното си място ще се справите отлично.

Стрелец Ще сте балансирани и хармонични. Ще излъчвате невероятно вътрешно спокойствие, което ще се проявява във всяко ваше действие. Ще имате и добро настроение, а това ще се отразява чудесно на делата ви – и на личните, и на професионалните. Ще изпитвате необходимост да споделяте повече моменти с половинката си.

Козирог Обърнете внимание на дома си и най-вече на хората, с които живеете. Уместно е през този период да поговорите с тях по важни за вас теми. Ще изпитвате потребност да бъдете повече време вкъщи, а не да изпълнявате социални ангажименти. На работното си място ще сте организирани и ще изпълнявате задачите си с лекота.

Водолей Трябва да мислите логично, да сте практични и да ограничите до минимум поривите си да летите в облаците. В противен случай едва ли ще успеете да осъществите плановете си. Подготвяйте се усърдно, преди да предприемете каквито и да било финансови операции. На работното си място няма да бъдете във вихъра си, но това е само временно.

Риби Ще ви вълнува главно темата за партньорските ви отношения. Добра идея е да се освободите от моделите и нагласите, които напоследък ви създават трудности и във всички направления ви пречат да продължите напред. Ще си навредите, ако бездействате и стоите със скръстени ръце. Не водете излишни битки, а вложете енергията си в неща, което имат смъсъл за вас./За жената