Начало КЛЮКАРНИК Хороскоп по буквите от името: А – активност и енергичност, Н –...

Хороскоп по буквите от името: А – активност и енергичност, Н – самоконтрол и увереност

127
Сподели

От древни времена, на човешкото име се придава важно и донякъде мистично значение. Предполагало се е, че носителят на определено име притежава и определени качества в зависимост от него.

Битува мнението, че инициалите на името също влияят на характера на човека.

Всяка начална буква има определено психологическо значение, цвят и знак на зодиака. И така, какво показват буквите.

А – активност и енергичност, прямота и власт. Алено-червен цвят. Зодиакален покровител: Лъв и Овен. В – богат вътрешен свят, упорство, голяма чувственост. Цвят: зелено-жълтият на живите цветя. Знак: Телец. В – отдаване на емоциите и разкриване на чувствата, привързаност. Цвят: тюркоазено-зелена вода. Телец и риби. Г – чепатост и острота, не предсказуемост, преодоляване на препятствията.

Характеризиращ цвят: силният оранжев цвят на енергията. Овен и Близнаци. Д – доброта и сигурност, увереност и общителност. Определя се от сиво – кафявият цвят на надеждата. Телец и Козирог. Е – търпеливост и гъвкавост, адаптация към обкръжаващият свят. Светлозеленият цвят на тревата. Дева и Рак. Ж – напрежение и властност, стремеж към тържественост и господство. Кафяво – чревният цвят на пожара. Лъв и Скорпион. З – острота и неизбежност, разсъдливост и вечна неудовлетвореност.

Синьо-зелен металик. Дева и Скорпион. И – идеализация и романтизъм, мечтателност и стремеж към далечни хоризонти. Светло-синият цвят на мечтите. Стрелец, Водолей, Рак. Й – неуловимост и въздушност, стремеж към свобода. Лекият пепелно-люляков цвят, който грейва при смесването с другите. К – краткост и ясност, динамичност и бързина. Характеризира се от кафявият цвят на точността.

Зодиакален знак: Дева, Везни и Близнаци. Л – идеалност и чистота, изобретателност и плавност. Матово-белият цвят на хармонията. Зодия: Водолей и Рак. М – мекота и пасивност, трудолюбие и състрадание. Матово-зеленият цвят на натуралното. Покровител: Телец и Риби. Н – самоконтрол и увереност, постоянство и отричане на случайността. Матово-бежовият цвят на скромността. Телец, Лъв и Везни. О – обаяние и простата, непосредственост и емоционалност.

Жълто-белият цвят на топлотата и откритостта. Зодиакален знак: Телец, Лъв и Дева. П – спокойствие и покровителство, скромност и устойчивост. Жълто-кафявият цвят. Знак: Везни и Козирог. Р – решителност и сила, прямота и увереност. Тъмно – рубиновият цвят на силата и агресията. Покровител: Овен и Лъв. С – съмнение и безпокойство, търсене на смисъла и устременост.

Сребристо-сивият цвят на звездите. Стрелец, Рак и Козирог. Т – ред и строгост, лоялност и точност. Тъмно-сивият цвят на дисциплината. Дева и Козирог. У – дълбочина и съчувствие, мъдрост и тайна надежда. Дълбокият зелен цвят на умиротворението. Покровител – Риби. Ф – фантазии и измамност, размитост и неяснота. Цвят: тъмно- изумрудената тайнственост.

Покровител: Риби и Скорпион. Х – сухота и болезненост, прикриване и запазване на енергията. Характеризиращ цвят: скромната охра. Дева и Скорпион. Ц – дисциплина и строгост, единение и ясни мисли. Хладният сиво-син цвят. Стрелец и Дева. Ч – чувствителност и възприемчивост, непостоянство. Синьо-виолетовият цвят на тайнствената нощ. Рак и Стрелец. Ш – размах и тежест, сила и ревност. Наситено-черен цвят. Покровител: Козирог. Щ – наситеност и покровителство, скрити възможности и опасна страст. Характеризира се от червено-виолетовият цвят на крайността.

Знак: Скорпион. Ъ – екстравагантност и самоувереност, ексцентричност на поведението. Оранжево-жълт електрически цвят. Зодиакален знак: Лъв и Близнаци. Ь – несирьозност и възторженост, зависимост и потребност от компания. Светло-лимоненият цвят на уточнението. Везни Ю – гъвкавост и лиричност, женственост и вечна младост. Светло-изумруденият цвят на кръговрата. Водолей и Рак. Я – яркост и привързаност, романтизъм и емоционалност. Червено-розовият цвят на любовта. Стрелец, Скорпион и Овен.

 

Източник: За жената