Начало КЛЮКАРНИК Шеф Ангелов разкри голяма драма от живота на Гичка от „Кухнята на...

Шеф Ангелов разкри голяма драма от живота на Гичка от „Кухнята на Ада“, СНИМКИ от 8-ми клас издават жестока истина за готвачката!

277
Сподели

Драма, но и много радост в „Кухнята на Ада“. Заради гостуващите в ресторанта абитуриенти, от предаването решиха да покажат абитуриентски снимки на участниците. Всички бяха кой от кой по-хубави и щастливи, освен… Гичка. Най-колоритната участничка от шоуто не е имала бал. Шеф Ангелов обаче не я остави ей така, а показа нейни снимки от 8-ми клас.

  На тях Гичка е с чорапогащник с орнаменти и минижуп. Тези кадри буквално шокираха участниците, които избухнаха в смях и започнаха да ръкопляскат.

„Тогава тези чорапогащници бяха модерни. Бях осми клас. Ама защо показвате тези снимки“, запита Гичка. Тогава шеф Ангелов реши да разкрие пред всички голяма драма от живота на готвачката: „Ти имаше ли бал?“

„Аз нямах бал. Бях бременна с Памела месец, преди да завърша и затова нямах бал. Точно в 12 клас се случи“, заяви тя.

„Моя мъж го срещнах в училище. От 15-годишна бях с него. Нямахме финансова възможност тогава. Майка ми и баща ми бяха в чужбина и тогава ми беше много трудно. Беше ми гадно, защото съученичките отиваха на бал, а аз нямах какво да облека. Дори не искам да се сещам“, призна през сълзи Гичка.

„Нямах с какво да отида. Беше наистина много гадно. Точно заради това гледам нищо да не липсва на детето ми, защото аз съм го изпитала и е много гадно. Така обаче вече знаеш стойността на нещата“, смята готвачката.

„Все по-богата ще ставаш вече, Гиче“, заяви пък шефът.