Начало КЛЮКАРНИК Ретроградният период на Плутон в Козирог вещае много тежки времена! През тези...

Ретроградният период на Плутон в Козирог вещае много тежки времена! През тези критични месеци може да се случи най-страшното!

157
Сподели

От 22 април до 1 октомври е ретроградният период на Плутон в Козирог, което може да предизвика много хора да претърпят неуспехи в различни сфери на живота, въпреки че няма да го промени драстично.

Силата на Плутон ще бъде подсилена от Сатурн, който също ще се движи ретроградно. Заедно тези планети ще доведат до сериозни промени в нашия живот.

Плутон носи както личностни изменения, така и изменения на големи групи хора или общества. Променената енергия на Плутон ще принуди хората да преосмислят своите приоритети в живота и силата да търсят нови жизнени блага.

Ретроградният Плутон може да предизвика промени в държавната система и промени в политическите убеждения на отделните хора, както и ще се отрази върху финансовата сфера на обществото. Тази малка планета причинява вълнения и размирици.

По-точно не тя е причината, а катализаторът. По това време са възможни широкомащабни кръвопролития, промяна на режимите на властта в различните страни. Плутон изважда на повърхността всичко ненужно, всичко, което подлежи на промяна. Това ще бъде опасен период, който ще се нуждае от много усилия, за да се сдържат отрицателните емоции. Това е времето, когато се събужда вътрешният воин у всеки човек.

Може да доведе до появата на нови религии и научни открития. По-добре е да се използва това ретроградно време за медитация и работа върху себе си, изчистване на ума и отстраняване на предразсъдъци, отказване от вредни навици, пише Пик. Също така ще е полезно да изхвърлите стари, непотребни неща от дома си. Времето е благоприятно за прекратяване на нежеланите взаимоотношения, промяна на типа дейност с такава, която ви е по сърце.