Начало ЗДРАВЕ Онколозите направиха случайно откритие – сок, който лекува рак

Онколозите направиха случайно откритие – сок, който лекува рак

443
Сподели

Наскоро група канадски учени откриха, че има ефективна билка, която може да убие рака по естествен път и без странични ефекти само за 2 дни!

Зашеметяващи новини от Университета Уиндзор, където учените изследват ефектите на глухарчето от 2009 г. насам. Проектът започва, когато един онколог открива връзка между корените на глухарчето и по-ниския риск от развитие на рак

Памела Овади  е кандидат за докторска степен в университета, който открива предимствата на корена. „Един онколог, който работи с нас, ни разказа за невероятното свойство на ежедневното консумиране на чай от пациентите.

Веднага започнахме да изследваме този чай, за да видим как реагират другите пациенти, но бяхме доста скептични. Мислех, че е глухарчето расте навсякъде, и ако има нещо велико, хората отдавна са го научили, “  –  казва тя.

„Откакто започнахме този проект, успяхме да го използваме при лечението на много видове рак в лабораторията. Наблюдавахме неговата ефективност при лечението на левкемия, рак на дебелото черво и рак на панкреаса и хронична миеломоноцитна левкемия.

Открихме, че коренът на глухарче има изключително силен ефект върху тях, без да навреди на здравите клетки.

Как действа?

Екстрактът действа чрез индуциране на апоптоза в раковите клетки. По-опростено, кара раковите клетки да се самоубият, без да увреждат здравите клетки по никакъв начин. Въпреки че проучването все още е в ранните етапи, то показа голям потенциал и може да бъде основа за бъдещо лечение

 

Източник: За жената