Начало ВЕСТИ ТРАГЕДИЯ: Откриха трупа на българката Александра на плаж в Кипър. Има нещо...

ТРАГЕДИЯ: Откриха трупа на българката Александра на плаж в Кипър. Има нещо много гнило

67
Сподели

Трупът на българката Александра Бижева бе намерен изхвърлен от морето на самотен плаж в град Агио Николау на остров Крит.

Открита е от туристи на безлюдно място, без дрехи, пише „Български новини“. Според гръцката полиция Александра се е ударила и евентуално удавила.

Тази версия е казана на близките й, които са поискали втора аутопсия Приятелки, които я познават изказаха подозрения в социалната мрежа относно тази версия.

Причината е, че Александра е имала страх от водата. На конкретния ден, когато се е удавила, е имало силен вятър 6-7 бала вълнение на морето. Времето е било студено, Александра не е носила никакви аксесоари за плаж, нито хавлия.

Единствената открита нейна вещ е личната й чанта на 50-60 метра далеч от нея. Александра е имала приятел грък, с когото през зимата живеят в Янина, а през лятото на остров Крит.

В момента тялото се намира в моргата на болницата в град Ираклео в очакване на повторна аутопсия с надежда да се даде повече яснота. На място от България са пристигнали членове на семейството на Александра.

Това е вторият инцидент с българка от началото на месеца на остров Крит.

Вчера стана ясно, че гръцките власти издирват 37-годишната Десислава Илиева, която живее в град Ретимно на остров Крит.Десислава, която е родом от Бяла Слатина, е изчезнала от сряда и семейството й няма връзка с нея. Според информация, българката е имала еротична връзка с гръцки гражданин и е била бременна в 4-ти месец.

Предполагаемият приятел на българката, 45-годишен мъж, е намерен обесен в село Кераме, община Агиос Василиос, в южната част на Ретимно, съобщиха вчера от полицията.