Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода от 14 до 20 май- ТЕЛЕЦ Сполука чрез...

Седмичен хороскоп за периода от 14 до 20 май- ТЕЛЕЦ Сполука чрез партньорство, СКОРПИОН Начало на делови промени,

365
Сподели

Овните да преследват сериозно реализацията на целите си, а Телците ще успеят чрез партньорство. За Близнаците периодът е силно активен, а Раците ще се радват на късмет в личен план.

Шансът на Лъвовете ще е ограничен, а Девите да се съобразяват с хората. За Везните етапът не е лош, но е нестабилен, а Скорпионите са в началото на делово развитие.

Стрелците да засилят вниманието си, а Козирозите да се владеят ефективно. Водолеите  Рибите да овладеят емоциите.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Не се отпускайте

Настроението ви ще е променливо и често ще търсите начини за разтоварване от напрежението. Етап е доста благоприятен за реализация на идеи и цели от делово и друго естество. Действайте интензивно, защото социалните условия са твърде нестабилни и отпуснете ли се ще последва провал. Силен шанс за напредък предоставя партньорството. Петък е труден. Събота е благоприятна, а неделя не е лоша но ще е много напрегната.  Понеделник ще е успешен. Вторник е нервен, а сряда е тежка. Много благоприятен и успешен се оказва четвъртък.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Сполука чрез партньорство

Ще се посветите на занимания, разкриващи мислите и чувствата, които ви вълнуват през тези дни. Успешната реализация на целите си през седмицата ще се осъществи на база партньорство. Голяма част от Телците обаче ще действат чрез хитри удари, считайки, че именно този е стилът, който ще им осигури желаните постижения. Заблуждавате се! Проекти тласкани напред чрез хитрост и измами ще се провалят. Петък и уикенда са успешни. Понеделник ви носи късмет, но е тежък. По този начин – с трудности и неудобства се очертават и следващите дни.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Много напрежение

Продължава успешният ви ход. За Близнаците ситуацията през периода е доста неприятна поради изразителната нестабилност, характерна в различни сфери за голям процент от родените в зодията. Ролята на кавгите и нечестните взаимоотношения ще е водеща. Златното правило е ― увеличете толерантността и отзивчивостта, за да реализирате целите си. Петък е тежък, а уикендът преминава по-добре. С изключение на по-благоприятния и успешен вторник, останалите дни на тежки.

 

Седмичен хороскоп РАК

Успех в личните дела и въпроси

Ще постигнете максимума в усилията си, работейки върху идеите и реализирайки ги бързо и без затруднения. Засиленото напрежение в обществените среди, предизвикано от наличието на много трудно решими проблеми, не отминава Раците през периода, който обаче се характеризира с личен успех за вас. Реализацията на деловите цели ще се движи тромаво и разочароващо. Това обаче не пречи да сте настоятелни при решаването на интересуващите ви въпроси. Петък е тежък, но уикендът е надежден. За понеделник много нерви и успех. следващите дни са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Намален шанс

Енергични и обичащи ще работите по осъществявате на подредените си житейски приоритети. Неприятностите на Лъвовете през седемдневието ще са плод на липсата на сполука при осъществяване на лични цели и относно сключването на партньорски споразумения за делово взаимодействие.По тези  причини етапът ще е много нервен. Ако се овладявате ще ви потръгне. Петък и уикендът ще са много нервни и неприятни. Такъв е и понеделник, но той ви носи късмет. Вторник и четвъртък ще са успешни, а сряда ще ви изненада с неочаквани промени.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Съобразявайте се с условията

С лекота ще се ориентирате в обстановката около вас. Представителите на Дева са хора с изразителни практически способности и притежават много качества, но през предстоящата седмица ще се наложи повече да се съобразявате с външните фактори, отколкото с желанията си. В противен случай може да се окажете блокирани от обстоятелствата, и да последва застой. Петък ще е успешен, а събота  и неделя са по-трудни. Понеделник, вторник и сряда ще са успешни, но и много нервни. Четвъртък е блестящ.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Добър, но нестабилен етап

Сътрудничеството ви с подходящи хора ще направи възможно осъществяването на нов проект или друго важно за вас начинание. За вас този седемдневен етап не е лош, но имайки предвид кризата в обществения живот, не бива да се забравя, че сега проблемите възникнат твърде неочаквано. През седмицата те ще имат отношение към сделките и преговорите, а за някои с хора от високите етажи на властта. Внимавайте – ситуацията е нестабилна! Започналата в петък борба за надмощие, ще продължи през всички дни на етапа. С изключение на тежкият понеделник, другите дни са успешни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Начало на делови промени

За Скорпионите започва етап, през който ще се разкрият благоприятни възможности за устройване в делово отношение. Възможно е да става дума за ново място. Това е значимото предстоящо събитие, макар че осъществяването му не е задължително да се случи за седем дни, но процесът наистина начева сега. Петък и уикенда ще са напрегнати и неприятни. Много нерви и напрежение ще ви изненадат неприятно в понеделник. Следващите са благоприятни.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Повишете вниманието

През седмицата в която предстои да навлезете, е наложително да действате много внимателно, защото ще е оскъдна от гледна точка на шанс. Като прибавим към това и някои други специфични обстоятелства, действащи н по-широк национален план, картината не е оптимистична. Петък е много напрегнат, а тази ситуация е валидна и за уикенда. С изключение на благоприятният и успешен четвъртък, оставащите делници се оказват също неприятни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Владейте агресивността си

Ще получите делови предложения, повечето от които имате реални шансове да реализирате. Не лоши финансови постъпления. Периодът подчертава, че не е изключено да се разминете с реализацията на точно планирани за осъществяване цели. Не е фатално,но това не бива да предизвиква агресивността ви, защото ще си навредите, и да удължите негативния етап. През тези дни ще се сблъскате с проблеми при осъществяване на финансовите си цели. В петък бъдете категорични.Уикендът е благоприятен.Повече напрежение през делнилницине е валидно за понеделник и вторник.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Нестабилна ситуация

Новият седмичен етап не е лош за Водолеите, но ситуацията около вас е нестабилна и се характеризира с постоянни промени. Не са големи, но са достатъчно смущаващи а като прибавим и грижливо наложената забрана за яснота,ситуацията започва да става подозрителна. Бъдете толерантни и се пазете от проблеми. Петък е доста неприятен, а уикендът е по-добър. Понеделник, сряда и четвъртък да тежки. Вторник се оказва с по-добри възможности.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Овладейте емоционалността си

Не особено стабилен период, характерен с повишена чувствителност у голям брой от представителите на Риби. Овладейте емоционалността си, преди да сте достигнали но душевна нестабилност, защото отърваването от нея е по-труден процес. Периодът е плодотворен за реализация на делови цели чрез подкрепата на влиятелна личност. Петък ни радва с плодотворни контакти. Уикендът и четвъртък са тежки. Останалите делници ще са благоприятни.

 

Източник: За жената