Начало КЛЮКАРНИК Голяма беда застигна комика Димитър Рачков. Не успя да се измъкне на...

Голяма беда застигна комика Димитър Рачков. Не успя да се измъкне на дългата ръка на съдбата! Дави мъката в алкохол заради

295
Сподели

Отчаяният Димитър Рачков намира утеха единствено в алкохола

Сериозни проблеми застигнаха Димитър Рачков. След поредната криминална изцепка на брат му Петър, актьорът има проблеми и с лихвари, научи Хот арена.

 

Приближени до фамилията Рачкови споделят, че покрай Пешо тв водещят е изгорял не само с крупна сума пари, но и с цял апартамент.

Наложило се да се разделили с един от апартаментите си в Бургас. В жилището живеел братът на Димитър Рачков, но той го продал заради проблемите на Пешо.

Комикът е поел всички разходи за адвокати на брат и заради него е сериозно задлъжнял на бургаски лихвари. Запознати коментират, че главницата по кредита, който той взел от лихварите, възлиза на 100 000 лв, а месечните лихви са в размер на 8000 лв.

Последното голямо плащане на актьора по повод проблемите на брат му е било преди месец. Тогава Петър беше арестуван след обиск на апартамента му в бургаския квартал „Възраждане“.

В жилището му униформените откриха голям буркан с бял прах. До последно Петър твърдеше, че в буркана има хранителни добавки и стрити на прах билки, но резултатите от експертизата показаха друго. След като беше доказано, че в буркана има опиати, братът на комика се сдоби с обвинение от Окръжна прокуратура.

Въпреки, че в момента той е на свобода, магистратите все още не са решили какво обвинение да му повдигнат – за притежание и/или за разпространение на забранени вещества.

На фона на всички тези проблеми, Димитър Рачков все още не е преживял и раздялата с Мария Игнатова. Комикът намира утеха единствено в алкохола и често разпуска с приятели в заведенията в Студентски град.