Начало КЛЮКАРНИК Тези 4 зодии ще имат най-красивият любовен живот този месец: Нови романтични...

Тези 4 зодии ще имат най-красивият любовен живот този месец: Нови романтични връзки или завръщане на стара любов

338
Сподели

Пролетното настроение започна и на някои от зодиите май месец ще донесе приятни промени по отношение на любовния живот.

На 15 май планетата Уран влиза в знака на Телец и това ще доведе до напредване в любовта на няколко зодии. Според астролозите Уран се движи бавно и е за първи път в знака Телец от 1934 до 1942 година.

Влиянието на Уран ще бъде най-благоприятно за представителите на четири зодии и ще им даде големи възможности за организиране на живота в любовен план. Но това не означава, че другите зодии са пренебрегвани.

Те обаче ще имат други проблеми и задачи, които трябва да решат, преди да започнат да мислят за любовта. Също така, май не е само месец на романтични взаимоотношения, но и на любовта, която имате към семейството и приятелите и най-важното към себе си.

Това са одиите, които ще се радват на любовта през май:

Телец

Телците определено са най-щастливата зодия този месец. Представителите на този знак ще имат възможността да се запознаят с някой, който напълно ще ги разтърси и измъкне от зоната за комфорт. Ако Телците имат достатъчно вяра, то лесно ще поставят началото на нова романтична връзка.

Не трябва да се страхувате да кажете „да“ на новите шансове.

Лъв

Май може да бъде много интензивен месец за Лъвовете в Любовта, но в дългосрочен план ще има добри резултати. Те ще преживеят неочакван ход в любовта през май. Старите връзки, които са част от тях, могат изведнъж да се „взривят“ и да започнат нови, които ще проправят пътя за нови възможности. Може би едно приятелство ще помогне на Лъва да се мотивира и да се ангажира с търсенето на истинска любов.

Скорпион

Скорпионите ги чака един добър и интересен месец, също могат да имат шанс да подобрят и дори да формализират връзката (ако са в такава). Те имат възможността да вземат решения този месец, за да създадат щастливо бъдеще. Скорпионите, които не са във връзка, също имат благоприятен период за започване на романтични отношения, които лесно могат да се превърнат в дълга и сериозна връзка, изпълнена с много любов и страст. Бъдете внимателни с поставените цели за по-дълъг период и не позволявайте на някоя мания да „замъгли“ бъдещето ви.

Водолей

Водолеят може да има неочаквана повратна точка, в която ще осъзнае, че всъщност има романтични чувства към някой, когото вече познава. Това е чудесна отправна точка за започване на връзка, основана на общи интереси и вече установени приятелства.

Представителите на другите зодии не трябва да бъдат разочаровани, ако не са в този списък, защото за тях май може да донесе успех в други области на живота. Също така, юни ще дойде след по-малко от месец и ще донесе благоприятен период за други зодиакални знаци.

 

Източник: За жената