Начало КЛЮКАРНИК След нечувания кошмар в мол „Парадайс“ Джулиана направи нови потресаващи разкрития, мистерията...

След нечувания кошмар в мол „Парадайс“ Джулиана направи нови потресаващи разкрития, мистерията се разплете!

296
Сподели
Продавачка в мол „Парадайс“ е ограбила Мис Силикон Джулиана Гани. Пред „Телеграф“ бившата брадърка сподели, че се е разправяла над 8 часа с полицаите, които са отказали да обискират магазина.
„Ограбиха ме в петък, бях в мол в столичния квартал Лозенец. Случи се в тоалетната на търговския център. Чантата ми беше открадната от продавачка на име Габриела, която аз и останалите разпознахме, но тя до последното твърдеше, че става дума за грешка. Върнаха ми празна чанта, а преди това в нея имаше много пари, зарядно, документи и списък със служебните ми ангажименти. Всичко това бе взето от момичета, затова се стигна до такъв скандал. Дойдоха девет полицаи и стояхме от 17 часа до 1 часа през нощта, за да разнищят случая и накрая нищо“, сподели ядосаната моделка, която допълни, че магазинът се намира на подземния етаж и в него се продавали куфари и чанти от естествена кожа.

„Полицията в България е такава. Отказаха ни помощ, за да си нямат проблеми, Полицаите и охраната на центъра потвърдиха, че жената от камерите е Габриела. Тя върна чантата и заяви, че е била преазна. Не се сдържах и се развиках, защото не приличам на жена, която се разхожда с празна чанта. Разследването продължи. Пуснах жалба срещу нея, ходих в 4-то районно, за да се разправям. Не се събрах в кожата си, аз обясних на полицията, че нещата може да са скрити в куфарите, а те отказаха да ги поверят, защото нямали разрешение“, продължава да се жалва Джулиана.

Тя е категорична, че подобно нещо мож да се случи само в България. Голямата драма се върти около загубения списък, тъй като Джули е помни ангажиментите си и разчита единствено на него.