Начало КЛЮКАРНИК За това се мълчи, но ето каква е истинската причина за раздялата...

За това се мълчи, но ето каква е истинската причина за раздялата на Ники Илиев и Саня! Съсипан е, всичко се случи заради

296
Сподели

Ники Илиев и Саня Борисова сложиха край на брака си

Чувствата между Саня Борисова и Ники Илиев започнали да охладняват още преди година. Но едва преди няколко месеца двамата взели окончателното решение за раздяла.

Няколко пъти те отлагали този момент с желанието да си дадат последен шанс.

В основата на драматичната развръзка стоят неуспешните опити на двамата бивши съпрузи да се сдобият с наследник. Саня опитала да зачене инвитро.

Любимият й бил неотлъчно до нея и всеки път я придружавал по време на процедурите в елитна столична клиника. Но след всеки неуспешен опит, двамата се отдалечавали все повече един от друг. Докато в един момент раздялата им вече била неизбежна.

Много от приятелите на Саня и Ники, които имат същия проблем, го разрешили, осиновявайки дете. Но актьорът и неговата любима не искали и да чуят за този вариант. Двамата дори не събрали смелост да подадат документи за осиновяване на дете.

Раздялата се отразила много зле не само на физическото, но и на психическото здраве на Ники. В резултат от това той отслабна с цели 10 кг за отрицателно време. Но за разлика от Саня, той преживя по-бързо случилото се и вече в живота има нова любов.

Към настоящия момент актьорът е обвързан с Даяна Ханджиева. Красавицата участва в „Скъпи наследници“. Но тя, както и Ники твърди, връзката им започнала след раздялата на режисьора с красивата Саня Борисова.

По време на снимките на „Скъпи наследници“ той все още бил женен, а Даяна започнала връзка с негов колега. Но към настоящия момент двамата са щастливо влюбени, пише „Ретро“.

За разлика от Ники Илиев, Саня Борисова все още е сама. Освен, че няма мъж до себе си, тя няма и работа.