Начало ЗА ДОМА Може и да е бабешко, но работи! Любимият ми сутиен си беше...

Може и да е бабешко, но работи! Любимият ми сутиен си беше направо за боклука, а я го вижте сега: снежнобял, като от витрината!

332
Сподели

Бельото има магически свойства. Можете да наденете и чувал, но ако отдолу се крие зашеметяващ дантелен ансамбъл , ще се чувствате като момиче за милиони!

Има само един проблем – светлото бельо бързо губи привлекателния си външен вид,  пожълтява или посивява .

как да избелите пожълтелия сутиен

Белите сутиени  и бикини доста трудно се перат, защото нежната им тъкан не понася тежки избелващи препарати . Днес ще ви покажем какви съставки трябва да добавите към водата на прането, за да върне любимият ви сутиен ослепителната си белота.

Как да избелим бельото безопасно СЪСТАВКИ: 2 супени лъжици  сол 1 супена лъжица  сода за хляб 1 супена лъжица  прах за пране КАК СЕ ПРАВИ: Налейте в леген топла, но не гореща вода. Добавете съставките и разбъркайте добре, за да се разтворят.как да избелите пожълтелия сутиенОставете бельото вътре да покисне 15 минути – това е напълно достатъчно. Ако прането не е в много добро състояние, оставете го във вода за 30 минути, но не повече. След това изперете дрехата на ръка , но без да търкате и разтягате много.Как да избелите сутиена си у домаИзплакнете в чиста топла вода и готово! И запомнете: в никакъв случай не сушете  бяло бельо на радиатора – ще се появят ужасни жълти петна .Как да избелите сутиена си у дома

Този  метод на изпиране  е идеален не само за дамско бельо, но и за тънки бели блузи , тениски и ризи. Прането ви ще запази за дълго ослепителната си белота .

 

Източник: За жената