Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Тарък разбира, че Бану поддържа връзка с Емир,...

Днес в Черна любов: Тарък разбира, че Бану поддържа връзка с Емир, Зейнеп дава кръв, за да спаси Нихан

358
Сподели

Вижте какво ще се случи утре (15-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Кемал вижда, че Нихан е загубила съзнание и се опитва да я спаси.  Тарък разбира, че Бану поддържа връзка с Емир. Тя се оправдава, че го е помолила за работа.

Съпругът ѝ не вярва. Кемал обвинява себе си за катастрофата и състоянието на Нихан. Лейля и Айхан пътуват към къщата, където е била отседнала Нихан. Виждат катастрофата и спират. Лейля се опитва да свести момичето.

Айхан отново се обажда на бърза помощ. Кемал изпада в шок. Айхан го удря. Линейката пристига. Тарък се обажда на Емир и иска да говори с него. Той му затваря телефона. Айхан казва на Лейля да се прибира заедно с Дениз.

Моли любимата си да казват едно и също на Емир за катастрофата, за да не разкрие истинската причина.  Емир научава, че жена му е катастрофирала от комисар Хакан. Зейнеп е до полицая. Момичето се притеснява за брат си. Кемал е в линейката. Нихан получава криза. Реанимират я по пътя за болницата. Тарък отива във фирмата и търси Емир. Секретарката му казва, че шефът няма да дойде, защото жена му е катастрофирала.

В болницата Айхан увещава Кемал да се държи. Опитва се да го изведе от там преди да е дошъл Емир. Лейля съобщава на сестра си, че Нихан е катастрофирала и дава бебето на Еда. Лекарите отстраняват далака на момичето. Айхан моли Кемал да си тръгне, защото Емир идва. Кемал не се вслушва в думите на своя учител. Емир пристига в болницата. Асу е доволна от новините за нейната съперница. Фехиме разбира от телевизионните новини за катастрофата.

Нихан е загубила много кръв има нужда от преливане, но е с рядка кръвна група. Емир и Кемал се срещат в болницата. Едва не се сбиват. Айхан ги разтърва. Емир пита съперника си, как е научил за катастрофата и защо е дошъл в болницата преди него. Кемал казва на Емир истината.

Той се заканва да унищожи всичко. Двамата се сбиват. Айхан отново ги разтърва. Кемал напуска болницата. На излизане журналистите го питат за катастрофата, но той си мълчи. Когато се отдалечава от тях звъни на Зейнеп. Моли сестра си да даде кръв на Нихан, защото тя има същата кръвна група. Лейля и Вилдан пристигат в болницата и са обсадени от журналисти. Емир поставя охрана в болницата и се разпорежда Кемал да не бъде допуснат до жена му.

Бану казва на свекърва си, че Нихан все още е в операция. Фехиме се моли за нея. Майката на Кемал е съсипана. Емир се опитва да разбере от Лейля как е станала катастрофата. Лелята дава същото обяснение като това на Айхан. Кемал споделя със сестра си, че той е виновен за катастрофата. Хакан води разследване. Докладва на Емир, че няма никой друг виновен.

Тарък търси счетоводни записи от фирмата на Емир, в които да са отразени преводите към жена му. Кемал и Зейнеп пристигат в болницата. Момичето влиза да даде кръв, но охраната спира брат й. Кемал се разправя с охранителите и също влиза. Емир вижда Зейнеп и отива при нея. Разбира, че е дошла да даде кръв и ѝ благодари. Емир казва на Зейнеп, че единствената жена, която обича е Нихан. Емир пита Кемал къде е бил вечерта. Асу се появява и му казва, че е бил с нея. После пита брат си как е Нихан.

Полицията отвежда Кемал от болницата. Асу иска да говори с Кемал. Той я пита защо е излъгала. Тя отговаря, че е искал да го защити. Кемал е много уплашен за Нихан. Споделя с Лейля какво се е случило преди катастрофата./За жената