Начало ВЕСТИ 34-годишна жена уби съпруга си, а съседите си нахрани с останките от...

34-годишна жена уби съпруга си, а съседите си нахрани с останките от любовника си, приготвен на барбекю (СНИМКИ)

116
Сподели

Кели Кокран вече изтърпява присъда за убийството на собствения си съпруг Джо, както и на любовника си Крис Риган. Но сега полицията подозира, че всъщност 34-годишната жена е сериен убиец и тя има много повече жертви, съобщава „Метро“.

Семейството и приятелите на Кели вярват, че тя е замесена в още девет смъртни случая. Също така, роднините подозират, че тя е приготвила на барбекю останките на Крис и е нахранила с тях съседите.

Престъпничката вече бе осъдена на 65 години затвор, след като се призна за виновна за убийството на съпруга си, на когото инжектирала смъртоносна доза хероин в дома им в Индиана през 2016 г.

Впрочем, по това време тя излежавала доживотна присъда за убийството на Крис, когото застреляла, а след това разчленила през 2014 г.

В нов документален филм, брат й Колтън твърди, че сестра му е имала много повече жертви в Индиана, Мичиган, Тенеси и Минесота. Полицаят, който се занимава с двете предишни убийства, се надява, че събраните от него доказателства ще му позволят да приключи разследването.


Съпругът Джо

Разследването на изчезването на Крис започнало през 2014 г., когато стана известно, че Кели е последната, която го е видяла жив. Разследващите не успели да разберат какво се е случило и случаят затихнал. Но през 2016 г. Джо е намерен мъртъв поради предозиране, а по-късно се изяснило, че това е убийство. По време на разпита Кели признала за двете престъпления.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Източник: Блиц