Начало КЛЮКАРНИК Съдбовна промяна в живота на Жана Бергендорф!

Съдбовна промяна в живота на Жана Бергендорф!

257
Сподели

Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов – JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл – изпълнителите, събрани във формацията Equinox, показаха на какво са способни и защо са избрани да представят България на тазгодишната „Евровизия”.

Талантливите музиканти демонстрираха гласови данни по време на официалното им изпращане за Лисабон, където в столичен клуб се събраха техни приятели, познати, фенове и журналисти.

А всички са убедени, че имаме голям шанс догодина да сме домакини на престижния конкурс, пише „ШОУ“.

Universal Music пък са предложили на групата да й издадат мини диск. В момента текат усилени преговори по този въпрос. Нашите музиканти отлетяха за Лисабон на 28 април, тъй като им предстоят усилени репетиции за голямото събитие на 8 май.

Наш репортер също се отзова на мястото на събитието, където видя петимата музиканти с какъв хъс заминават за „Евровизия”. Направи ни впечатление, че Жана Бергендорф се е променила изключително много, като не говорим само за традиционната смяна на прическата й. Певицата е надебеляла изключително много, а от нейното обкръжение даже я бъзикат, че е направила бразилско дупе.

Оказа се, че Жана е била доста по-пълна в последните няколко месеца, но се е подложила на диета заради предстоящото представяне на конкурса. И е успяла да смъкне доста килца, но определено има какво да се желае. Дори сред журналистите имаше такива, които се питаха да не би да е бременна и затова да е надебеляла. Не, не няма нищо такова. Повече от година Жана се лекува от наркотичната зависимост. Вече е чиста, не взима нищо, но това се отразява на тялото й, което има нужда от време за адаптация. Сега, когато не шмърка, талантливата певица има повече апетит и с това рязко покачва теглото си.

Жана определено е тръгнала по правия път. Освен че се отърва от гадостите, с които тровеше организма си, отново се е заела с музикалната си кариера и участието на „Евровизия” е само началото. Все повече време прекарва и със сина си, който беше довела на събитието по случай изпращането им за „Евровизия”. Бергендорф  се показа като грижовна майка и нито за минута не изпуска от поглед малкия Леон. Той се закачаше с колегите на майка си, което ни навява на мисълта, че е присъствал и на техните репетиции. Хубаво е, че певицата е решила да се грижи сама за наследника си и все по-рядко да се доверява на гледачки или роднини.

Успяхме да видим, че неотлъчно до Жана е и бащата на сина й. Датчанинът Стефан се появи в София и веднага започна да се шушука, че се е събрал с Бергендорф. Причината да се разделят преди години е именно зависимостта на Жана към марихуаната и кокаина. Сега, когато най-после се е взела в ръце и се чисти от вредните навици, двамата са подновили отношенията си.

Жана стана популярна у нас с участието си в „X Factor”, което спечели. С голямо колебание се явила на кастинг, тъй като вече в Дания участвала в същия формат, но заради лошото владеене на езика не стигнала далеч. По това време се била върнала в България да гледа болната си баба. Нямала кой знае колко ангажименти и решила да опита в риалити формата. „Семейството на мъжа ми никога не е вярвало, че мога да направя кариера. Той също имаше огромна въпросителна дали бих се справила на това поприще. С участието си в предаването доказах на първо място на себе си, че имам шанс.  А с победата накарах съпруга си да повярва в мен”, сподели тогава тя.

Спечелването на първото място е причината съпругът на младата изпълнителка да се съгласи семейството да се установи да живее в София. Детето тръгва на детска градина, а Стефан прави своя фирма тук, но продължава непрекъснато да плава, тъй като е корабен инженер. Не след дълго се разделят със скандал, дори заплашил Жана, че ще й отнеме родителските права.

Към днешна дата са изгладили недоразуменията си, а и Жана се е взела в ръце и е станала съвсем нов човек. Това пролича по отношението към сина й по време на изпращането й за Португалия. А малкият Леон непрекъснато я търсеше с очи, а когато излезе на сцената и запя, той грейна и не отлепи поглед от нея.

Близо 4 милиона гледания има „Bones” в официалния канал на „Евровизия 2018” в YouTube. Това е небивал досега успех за българска песен, която се състезава в конкурса, информират от БНТ, продуцент на родното участие в международната надпревара.  Най-голям интерес към парчето е регистриран от Израел, Испания, Великобритания, Германия, Гърция, Полша, Русия, Португалия и Холандия. „Bones” е на трето място в класацията на Spotify България „Viral 50” за изминалата седмица. Също е на трето място и в класацията на ПРОФОН за най-слушаните български песни в радио- и телевизионния ефир. Петимата изпълнители от група „Equinox” заминават за първия си промоционален концерт в Европа следващата седмица. На 5 май те за първи път ще извисят гласове на живо пред международна публика – на London Eurovision Party в британската столица. Това е едно от най-големите събития в Европа, предшестващи конкурса. В 11-ото издание на London Eurovision Party ще се включат още 20 изпълнители от „Евровизия 2018”. Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл подготвят и специална изненада за феновете в „Cafе de Paris“ в Лондон.

Красимир КРАСИМИРОВ