Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Емир се съмнява, че някой се е опитал...

Днес в Черна любов: Емир се съмнява, че някой се е опитал да убие Нихан, разбира, че Кемал знае истината

203
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (17-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Кемал прави опит да влезе в болницата през кухнята. Елиф отвлича вниманието на шефа на охраната, а Зехир предизвиква сбиване на входа. Кемал взима еднa от таблите за храна и се отправя към етажа, където е стаята на Нихан.

Вилдан се прави на болна и отвлича вниманието на друг охранител. Кемал влиза в стаята на любимата си. Докосва я нежно и ѝ казва, че се чувства виновен за всичко, но е смятал, че ще пречупи ината ѝ и тя ще го последва.

Кемал се извинява. Емир е в къщата, където е била жена му. Търси улики за пребиваването на Кемал и намира дневника в едно от чекмеджетата. Започва да го преглежда и разбира, че тази тетрадка е писана за Дениз с послание към истинския ѝ баща. Нихан отваря очи, но първо промълвява името на дъщеря си. После вижда, че Кемал е до нея. Момичето се притеснява дали Емир ще разбере и упреква Кемал, че се е опитал да отвлече детето ѝ. Казва на Кемал да си тръгва…

От яд Емир разкъсва дневника на парчета и разхвърля страниците по пътя. Лейля изпраща видео с Дениз на Нихан. Тя моли леля си да се обади на Кемал, за да види Дениз. Лейля звъни на приятеля си по видеочата. Той много се радва, че се вижда с дъщеря си. Емир хваща сестра си и продължава да я разпитва къде е бил Кемал онази нощ.

Асу се чуди какво да отговори. В това време съпругът ѝ се прибира и хваща Емир. Заплашва го със смърт. Асу не издържа и моли Кемал да пусне брат ѝ. Емир се съмнява, че някой се е опитал да убие Нихан, като е повредил колата ѝ. Свиква всички негови хора в автосервиза.

Туфан предупреждава Асу. Емир взима записите от видеокамерите. На сутринта Нихан се събужда и вижда съпруга си. Той я пита къде е тръгнала с колата. Тя отговаря, че е искала да купи лекарства за Дениз, защото е вдигнала температура. Нихан му заявява, че не се чувства комфортно и се страхува от заплахите му и от хората, които я охраняват.

Емир предлага споразумение на Лейля и Айхан, за да се откаже от съдебния процес срещу тях. Забранява на Асу да се вижда с майка си. Зехра е напуснала Зехир и му е оставила бележка. Емир отива в болницата, носейки на жена си играчката на Дениз и цветя. Викат Емир във фирмата.

Вилдан вижда, че той излиза и съобщава на Кемал, но го предупреждава да бъде внимателен. Кемал отново влиза в болницата. Докато сестрата я няма в стаята той влиза при Нихан. Моли я за прошка. Казва ѝ, че Дениз е и негова дъщеря и че болката му няма да утихне. Не знае как ще изпрати детето в онзи дом. Обещава на Нихан, че заради нея няма да се противопоставя на Емир.  Емир е поставил скрита камера и гледа целия разговор в колата си./За жената