Начало КЛЮКАРНИК Какво си вкараха в двореца! Меган се оказа рода с най-зловещия сериен...

Какво си вкараха в двореца! Меган се оказа рода с най-зловещия сериен убиец на всички времена!

264
Сподели

Според публикации в изданията Дейли стар и Channel 4 братовчед на канадската актриса на име Джеф Мъджес, който се явява осми поред неговият пра-прадядо се е казвал Херман Уебстър Мъджес.

Той е запомнен в американската история като първият сериен убиец и бил известен с името Ейч Ейч Холмс.

За него е известно, че в своя хотел, наричан „Фабрика за убиства” в Чикаго престъпникът  убива гостите си. Говори се, Холмс е умъртвил повече от 200 човека.

Серийният убиец си получава заслуженото като бива обесен във Филаделфийския затвор на 7 май 1896 г. като сам е признал за свои 27 убийства.

Според някои именно Холмс е е истинския Джак Изкормвача.  Самоличността, на когото  остава загадка. Именно по времето когато се случват жестоките убийства на проститутки в Лондон Ейч Ейч Холмс е бил там през 1888 г.

Джеф Мъджес заявява, че е направил проучване в Скотланд ярд , ФБР и ЦРУ като са анализирани стари ръкописи. Братовчедът на Меган смята за доказано, че пра-пра дядо му е Джак Изкормвача, предават от blitz.bg.

Следва заключението, че Маган Маркъл е кръвна роднина с един от най-големите и жестоки убийци.

Мъджес се чуди дали кралицата знае, но сам казва, че никак не е горд с потеклото си. Меган също няма да е горда с рода, признава адвокатът.

Разкритието за произхода на булката на Хари е направено в документална лента със заглавие „Запознайте се със семейство Маркъл”.

Източник: За жената