Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Емир подписва документ, който е клопка, а Кемал...

Днес в Черна любов: Емир подписва документ, който е клопка, а Кемал иска да припознае Дениз

225
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (18-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Три дни по-късно… Кемал търси дневника. Нихан се притеснява дали Емир не го е прочел.

Емир отново ги подслушва и наблюдава. Кемал я кани да се видят. Зехир открива, че любимата му е в Измир в един хотел. Лейля е на гроба на баща си. След като се покланя там, споделя с Айхан, че ще даде къщата си на Емир, защото не й се разправя със съдебен процес.

За нея това е начин да скъса с миналото си. Кемал казва на Нихан,че ще се справят и с това, подпомагани от тяхната любов. Предлага на любимата да проверят доколко Емир знае за тях. Емир ги наблюдава от далеч.

Хакан изпраща брат си Шафак да учи в Лондон, благодарение на Емир. Зейнеп започва работа. Кемал моли за помощ Айхан, за да разбере дали Емир се е връщал в онази къща. Айхан звъни на неговия човек, но той си е сменил номера. Банката отказва на Тарък информация за сметката на жена му.

Той звъни на Асу и искат да поговорят по този въпрос. Мюжгян си играе с бебето. Вилдан и Нихан са при нея. Нихан казва на болната, че синът й е много жесток. Разказва на жената защо се страхува от Емир. Мюжгян казва на снаха си, че Емир знае за тях. Асу разпитва Тарък какъв е проблемът.

Той споделя с нея, че Бану и Емир имат връзка. Айхан научава, че неговият човек е напуснал сервиза. Кемал вижда, че брат му излиза от кабинета на Асу. Тя казва, че е искала да говори с него.  Емир настоява веднага да получи акциите от Лейля.

Нихан продължава да търси бръмбар в стаята си, но не открива. Емир търси бавачка за Дениз и го прави целенасочено пред Лейля. Тя му предава папката с документите. Той подписва с удоволствие договора, без да забележи, че вътре има подхвърлен и друг документ. Кемал иска да заведе дело за припознаване на детето, но адвокатът не му дава голяма надежда…

 

Източник: За жената