Начало КЛЮКАРНИК Ники Кънчев гледа със зейнала уста! Вижте само какво му причини новият...

Ники Кънчев гледа със зейнала уста! Вижте само какво му причини новият титуляр Джаро!

251
Сподели

Михаил Билалов открадна зрителите на Нова и бТВ, всички зяпат „Стани богат” в най-гледаното тв време

Михаил Билалов развенча легендарния водещ на „Стани богат” Ники Кънчев. Който дълги години бе лице на интелектуалното предаване. След като Джаро се намести в стола му рейтингът на телевизията майка скочи драстично.

След като любимото шоу се върна в ефир, но не по Нова тв, а по държавната медия в началото смяната на водещия бе приета с колебание. Но месец и половина по-късно интелигентния актьор Михаил Билалов печели любовта на зрителите.

Въпреки, че „Стани богат” върви по време на централните новини, които се излъчват по конкурентните медии събира повече рейтинг. С цели 15 пункта повече според пийпълметрията. Общата аудитория на двете частни медии е спаднала с 10 процента.

Цифрите разкриват, че БНТ за първи път след програмните промени на новото ръководство е взела правилно решение като е поверила ролята на водещ на актьора Билалов. Който заслужава адмирации.

Завръщането на „Стани богат” по БНТ продължава една нейна добра традиция започнала от времето на „На минута е много”. С която слага началото на интелигентните формати. А не както другите частни медии да бълва турски сапунки и пошли риалити формати, предават от  retro.bg.

Видно е, че въпреки сантименталните нагласи спрямо Ники Кънчев на някои от зрителите рокадата с Билалов се оказа повече от успешна. Мишо доказа, че притежава харизматична личност. Която излъчва респект и спокойствие. За сметка на предишния Мистър Стани богат. Който към днешна дата е повече свързан с интригантското шоу „Биг Брадър” от колкото с интелигентния формат.

Изводът е прост и ясен. Джаро открадна зрителите на частните медии и прати Ники Кънчев в нафталина. Поне за предаване от типа на „Стани Богат”.