Начало КЛЮКАРНИК Бившият на Деси Радева разкри шокиращата истина за брака им! Това вече...

Бившият на Деси Радева разкри шокиращата истина за брака им! Това вече ще ви спре тока, нищо не е както изглежда!

248
Сподели

Бившият на Деси Радева Георги Свиленски призна, че е обичал половинката си, но всеки има право на свой живот

Бившият съпруг на Деси Радева не иска да коментира личния си живот и този на първата дама, но признава, че между тях е имало истинска любов.

Запитан да разкрие как е пламнала искрата между тях депутатът от левицата Георги Свиленски споделя, че на млади години е бил достатъчно влюбен за да създаде семейство и дете. Той не криe, че сам е избрал да стои настрана от бившата си половинка. Която сега е съпруга на президента.

Решението му било лично негово и то не защото е огорчен или обиден. Според запознати развода му с Десислава се е случил много преди любовния роман на първата дама с Румен Радев. Така, че не е имало никакъв любовен триъгълник със скандали и изневери.

Свиленски като един интелигентен човек смята, че не е редно да коментира живота на другите. Особено ако това е българския президент и неговата съпруга. Макар да е била негова бивша.

Депутатът от БСП е категоричен, че съвсем умишлено избягва да коментира Деси и Румен Радев. И те като всички хора имат право на личен живот.

Единственото общо нещо, което свързва Георги Свиленски и първата дама това е общия им син Страхил. Кръстен на дядо си по бащина линия. Младежът обаче е далеч от България. Учи в Американски университет. Където скоро е бил обявен за най-добрия волейболист.

Единствения път когато прехвърчат искри между бившите съпрузи е спор дали наследникът им трябва да има публично присъствие. Повод за дрязгите е снимката, която президентът и първата дама пуснаха. На която са снимани с децата от предишните си бракове, предават от retro.bg.

Тогава червеният депутат не успя да скрие възмущението си и каза, че фотото е колаж. Но днес е спокоен защото синът му е далеч от родината и от светлините на прожекторите.

Говори се, че Георги Свиленски също е открил своята нова половинка и продължава напред.