Начало КЛЮКАРНИК Всеки може да попадне в капана, никой не е застрахован! Измамиха нагло...

Всеки може да попадне в капана, никой не е застрахован! Измамиха нагло легендата Йорданка Христова, вижте как!

244
Сподели

Измама като в култовия филм „Баш майстора“ е преживяла естрадната прима Йорданка Христова, ожали се пред „Телеграф“ самата тя.

Певицата е платила 15 бона за ремонт на покрива на вилата й в Царева.

Дали са й 10 години гаранция, но още след първата зима е протекъл. Обадила се да отидат да го оправят, но й отказали рекламацията, като се оправдали, че катерички са разместили керемидите.

„Отвърнах им, че не живея в гората, а на брега на морето. Нито катерички, нито гларуси биха могли да повдигнат и една керемида – всяка тежи поне 5 кг. Доста нагло, арогантно и безотговорно поведение.

Грешката ми е, че платих предварително цялата сума, въпреки, че ми казваха, че не трябва. Сега вече знам, че не бива. Но… парен каша духа“, коментира изпълнителката „Песен моя, обич моя“ и още куп златни шлагери в родната естрада.

Данчето предостави и договора си с „Нигея строй“ ООД, сключен на 8-ми май 2015 година. Фирмата е собственост на 36-годишния Георги Чобанов и съпругата му Яна и е със седалище в Поморие.

След като бизнесменът отказал да оправи теча, 74-годишната звезда се принудила да потърси стария майстор Георги. Той установил, че керемидите е трябвало да бъдат хванали с гвоздеи на покрива, а това се оказало, че не е направено и е именно причината за разместването.

„Купих 800 пирона и го оправихме. Моят частен случай е дребен. Но ако всеки в България си върши работата както трябва, ние ще сме не Швейцария, а повече… Фирма прави некачествено пътищата, след година се рушат, друг краде, лъже – то е верижна реакция. И вечно има проблеми“, добави певицата.