Начало ВЕСТИ Братът на Жорж Башур е съкрушен след смъртта на Феди. Думите му...

Братът на Жорж Башур е съкрушен след смъртта на Феди. Думите му са разтърсващи

452
Сподели

Мариан Башур описа с няколко простички и въздействащи думи цялата мъка и болка след смъртта на племеника си – Феди Башур. 19-годишният доведен син на фолк певицата Емилия загина след трагична катастрофа.

Талантливият и даровит младеж така и не успя да се възстанови след нараняванията от инцидента, пише Блиц.

В колата, която той шофира, е пътуваха Емилия и годеникът й – Жорж Башур, баща на младежа.  С изключителна сила на духа и много любов, тъжният вуйчо – Мариан Башур, пише:

„В главата ми като лента изплуват всички хубави моменти с теб чичо, как се пръскахме с вода и се дебнехме кой да бутне другия в басейна, как се набирахме, как ни караше винаги да се усмихваме още от малко дете.

Дойде на този свят, и накара всички които те познават да те обичат толкова много, както и да ти се възхищават на добротата, възпитанието и успехите които постигаше, а на всичко отгоре, красив и с страхотна прическа! Кажи ми сега, как да постъпим?? Дали да плачем, или да се ядосваме на Бог, съдба или каквото и да е това нещо, което е решило да ни лиши от теб толкова рано. Като те познавам със сигурност ще избереш да сме силни и единни, и да те изпратим с много любов по новият ти път, и така ще направим.

Обещаваме ти, че ще се подкрепяме един друг, както винаги сме го правили в нашето семейство. Федка, ще ни липсваш страшно много, страшно много! Царството небесно те очаква, с широко отворени врати! Обичаме те!“