Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за вторник, 29 май-ВОДОЛЕЙ Материална сполука, КОЗИРОГ Сполука по лични...

Дневен хороскоп за вторник, 29 май-ВОДОЛЕЙ Материална сполука, КОЗИРОГ Сполука по лични и финансови въпроси

135

Страхотен ден, зареден с късмет и много възможности за лична и делова изява. Това е най-доброто, което могат да очакват представителите на зодиака днес.

Ще се справите с всичко!

Дневен хороскоп ОВЕН Укрепете позициите си Разчитайки най-вече на себе си, елиминирате възможността от неприятни изненади.

Обогатете информацията си по интересуваща ви тема,инициирайте срещи с подходящите за целта хора, но не се захващайте с нови дела и не решавайте важни въпроси. Всеки ден, пред всеки човек стои един въпрос – ще премине ли успешно и благоприятно този ден?

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  Безпокойство Ще работите по развитието на проектите си, мобилизирайки силите си и бързо ще постигнете добри резултати. Анализирайте и отстранете пропуските си, бъдете приветливи и доброжелателни към всички, за да избегнете разочарования и проблеми, да срещате взаимност и да имате успех в делата си. Независимо от факта, че преобладаващата част от Телците ще успеят в общи линии да реализират целите си, това няма да им донесе спокойствие относно бъдещото развитие на интересуващ ги въпрос.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ Нервност Ще напреднете много, ако си сътрудничите с човек, който има опит в практикуваната от вас дейност. Неблагоприятната енергийна характеристика на деня оказва влияние на настроението и активността ви. Силно напрегнат ден, чиято ярка характеристика е невъзможност за владеене на собствените емоции, което пък може да е причина за неуспех.

Дневен хороскоп РАК Владейте се Добре е точно да разпределите задачите си за деня. Днес ще сте доста натоварени и за това бъдете много точни в действията си. Отсявайте важното от несъщественото, бъдете по-внимателни към близките си и поемайте инициативи, когато това се очаква от вас. И при Раците нервността ще е доста изразителна днес, а някои са готови да проявят невъздържаност, което не бива да допускат, защото ще си навлекат страшни неприятности.

Дневен хороскоп ЛЪВ Поддържайте хармония Ще останете верни на себе си и с неуморен дух ще се стремите към първото място. През днешния ден не е препоръчително да взимате важни решения и да се впускате в рисковани начинания. Чрез агресивност и заповедническо държание успехът е трудно постижим. Ориентирайте се към партньорство, а ако такова е неосъществимо днес, поддържайте хармонични взаимоотношения с околните.

Дневен хороскоп ДЕВА Лични неприятности Интересите ви в нова за вас сфера ще се задълбочават и това ще се отрази на живота ви. Днес ще имате подкрепата на Съдбата, ако работите за отстраняване на недостатъците си. За Девите този ден ще се окаже труден поради невъзможността да овладеят потискащите ги негативни емоционални потоци, които ще създадат предпоставки за допускане на грешки.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ Преодолейте нестабилността си Днес е възможно да срещнете известни трудности на работното място. Каквито и трудности да срещнете днес е добре да сте мобилизирани и целенасочено да следвате програмата си. Проблемите, засягащи практическото осъществяване на делови цели, ще се откроят още по-ярко през този ден, поради явилото се напрежение от административно  естество.

Дневен хороскоп СКОРПИОН Не отстъпвайте от позициите си Успехи на ваши близки ще станат повод за неколкодневни веселби и поне днес можете страстно да им се отдадете. В тишина и на спокойствие си направете самооценка и себеанализ, за да балансирате вътрешните си противоречия и да постигнете душевна хармония. През този ден ситуацията при Скорпионите е твърде комплицирана.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ Много силен късмет Радвате се на добро настроение днес и на повишено самочувствие. С практични действия и въпреки умората ще се чувствате доволни от свършеното сега. Добър за реализацията ви ден, който блести преди всичко с „луд” късмет. Към това трябва де се добави,че Стрелците, които разчитат на хитроумни ходове, лесно биха дестабилизирали позициите си, тъй че не опитвайте.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ Сполука по лични и финансови въпроси Не се предоверявайте днес за да избегнете финансови загуби. Бъдете по-резервирани към хора, които искат заем. Ще се чувствате важни и значими, стремящи се към показност и обсебващи вниманието на околните върху себе си. Много сполучлив ден за парични печалби и за разрешаване на въпроси от лично естество. Лошото през този ден е, че нервите ви са много опънати, и ако не се владеете ще се сблъскате с проблеми.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ Материална сполука Настроени сте оптимистично относно работата си днес и ще се чувствате така през целия ден. Отделете време за анализ и обективна оценка на ситуацията около вас. Делови, материален и финансов успех, но силна нервност, двойственост и лъжи, които е много вероятно да дестабилизират нечии позиции в бизнеса. Съобразявайте се с обстоятелствата и не преигравайте.

Дневен хороскоп РИБИ  Неудобства Настроението ви ще е променливо, но не и разколебани в намеренията си. Днес може да се чувствате раздразнителни и без сили. Избягвайте тъмни и мрачни места, погрижете се за по-надеждна лична и на дома ви защита. Труден и неудобен ден, свързан с много напрежение при осъществяване на деловите цели.

 

Източник: За жената