Начало ВЕСТИ 19-годишният Феди, който загина в трагичната катастрофа е бил собственик на бизнес...

19-годишният Феди, който загина в трагичната катастрофа е бил собственик на бизнес за милиони! Ето какво каза Емилия

225
Сподели

Доведеният син на фолкзвездата Емилия, който почина три дни след катастродата на магистрала  „Тракия” навръх 24 май, оставя фирми за милиони, съобщава „Телеграф”.

Наследникът на нейния годеник Жорж Башур, който също пострада в инцидента, но оцеля и все още е в Окръжна болница , Феди Башур е станал собственик на „Ийст Хънтинг груп” ЕООД само преди месец.

На 26 април младежът е навършил 19 години, а още на следващия ден – 27 април, е вписан като собственик на компанията, чиято основна дейност са консултантски и посреднически услуги, отдаване под наем или арена на недвижими имоти.

Преди това 5 години шефка на фирмата е била майка му – рускинята Екатерина Башур. Нетните приходи от 2014 година са били 710 хиляди лева, през 2015 спадат до 132 000 лв., за да достигнат рекорден връх от 1,8 млн. лв. през 2016.

След като Екатерина и Жорж Башур се разделят през 2017 година, компанията за кратко е поета от шведския гражданин Асаад Хакман Нарис Ал-Руби, с когото Жорж е съдружник в други фирми у нас.

Покойният Феди Башур е бил приет да учи в един от най-престижните университети в Бостън. Това разкри в първата си изповед след катастрофата самата Емилия.   Таткото на Феди също пусна във Фейсбука си своето прощално писмо до сина си. Той публикува и некролога, от който става ясно, че 19-годишният младеж ще бъде изпратен в сряда, 30 май, от 16.30 ч. в частните гробища в Бояна.