Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Зейнеп е бременна от Емир, Нихан поема управлението...

Днес в Черна любов: Зейнеп е бременна от Емир, Нихан поема управлението на фирмата

367
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (30-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Зейнеп разказва на Кемал, че се е променила и е взела решение да се справя сама със живота си. Извинява се на Кемал.

Съжалява за това, че се е отдала на емоциите и амбициите си и е предала семейството си. Кемал ѝ казва да не спира крилата си и си тръгва, като благодари на сестра си, че за 7 години за първи път го е поканила на чай и е била искрена с него. Зейнеп прави тест за бременност и установява, че той е положителен.

Отчаяна е, че носи детето на Емир. Кемал разпитва заловения човек на Емир. Той не проговаря, но Айхан използва своите методи за разпит. Човекът от болницата отрича да познава Емир. Нихан поема управлението на фирмата. Галип предупреждава сина си, че Кемал ще изкара всички улики от убийството на Озан наяве и ще ги публикува.

Кемал разбира, че човекът, преди да опразни коридора, е оставил болнична униформа в една кофа. Хакан пита Зейнеп какво ѝ е. Тя му казва, че е леко неразположена. Нихан уведомява Емир, че е поела поста председател на борда на директорите.

После отхвърля всички проекти на Емир и разпуска събранието на борда. Емир е като гръмнат. Отново опитва да заплашва Нихан, но тя вече не се страхува. Зейнеп иска да се обади на Емир, но не смее. Папараци снимат навсякъде срещите на Нихан и Кемал. После предават флашката със снимките на Туфан. Кемал се представя за данъчен служител и проверява финансовите отчети на фирмите от датата на убийството на Озан.

Туфан следи двамата влюбени. Докладва на Емир, че Нихан и Кемал са проверили едно кафене. Емир иска от сестра си всички улики от убийството на Озан. Тя му казва „не“. Той я заплашва, че Кемал ще разбере за нейната роля в играта .Асу му предлага да даде истината за убийството на Кемал, за да се отърве от този товар. Зехир е открил адреса на един пенсиониран медицински експерт, който по това време е бил в болницата. Двамата с Нихан отиват в дома му. Там ги посреща една жена, която им казва, че човекът отсъства.

Портиерът им съобщава, че Анъл е жена. Тя праща мейл на Емир, искайки среща с него. Той ѝ отказва. Зехир отваря жилището на Анъл. Кемал и Нихан влизат вътре, за да я чакат. Емир отива при Зейнеп. Казва й, че вече я освобождава, защото е била блестяща ученичка. Пита я дали и тя ще може да се раздели с него. Момичето отговаря, че не знае. Казва му, че всичко между тях е било грешка, защото той не я е обичал. Емир я целува…

Докато Нихан и Кемал чакат жената в нейния апартамент двамата се отдават на любовта си. Зейнеп отблъсква Емир. Той си тръгва и тя му казва „чао“ за последен път. Анъл се прибира. Двамата влюбени я посрещат. Обясняват ѝ как е ходила в болницата и е получила пари, за да изтрие уликите след убийството на Озан. Жената показва мейла, получен от Емир…

 

Източник: За жената