Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Емир предлага развод на Нихан, Хакан съобщава на...

Днес в Черна любов: Емир предлага развод на Нихан, Хакан съобщава на Емир, че Зейнеп е бременна от него

259

Вижте какво ще се случи днес (31-и май) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Анъл изпраща мейл на Емир под диктовката на Кемал. От отговорите се разбира, че това е стилът на Емир.

Кемал организира Зехир и момчетата да го следят. Емир отива при майка си. Пита я как е. Емир се оправдава, че не познава добре баща си, защото, когато всичко се е случило, той е бил дете. Мюжгян му казва, че не помни какво се е случило с нея през онази нощ. Нихан се прибира и вижда, че Емир е заспал. Събужда го нежно.

Той не врява, че жена му се държи така нежно. Всичко това е сън. Когато Нихан си идва, той започва да я разпитва защо не го обича. Тя му отговаря, че има много причини. Емир е прекалено настоятелен към жена си. Казва ѝ, че в тяхната връзка, той е жертвата. Емир ѝ предлага развод.

Дава ѝ документите. Нихан вижда снимките, на които са заедно с Кемал. Емир ѝ казва, че ако се разведат, тя ще бъде виновната и ще я обвини в изневяра. Зейнеп не се чувства добре. Хакан започва да се грижи за нея. Влизайки в банята, той вижда теста за бременност изхвърлен в кошчето и разбира състоянието на съквартирантката си.

Емир се е съгласил на среща с Анъл. Кемал продължава да се държи студено с Асу. Зейнеп отива на работа. Хакан ѝ предлага помощта си, но тя отказва. Нихан отива на гроба на брат си. Кемал също се появява там. Двамата ще следват указанията по писмата. Анъл се е срещнала с Емир и той й обяснява какво да направи, за да научат истината Нихан и Кемал. Хората на Емир отвличат Зейнеп.

Затварят я в един голям кашон, който завързват с панделки. Брат и сестра са заедно в тези действия. И двамата желаят да предадат Зейнеп като убиеца на Озан. Хакан съобщава на Емир, че Зейнеп е бременна от него. Емир заявява, че нищо не може да направи. Нихан и Кемал отиват на мястото на срещата. Влизат в помещението и виждат един голям кашон, опакован с панделки. Кемал го отваря и вижда, че е празен.

Нихан си мисли, че мъжът ѝ си играе игрички с тях. Изпада в истерия.  В последния момент Емир е извадил Зейнеп от там. Двамата се скриват в помещението. Двамата влюбени търсят кой си е направил тази шега. Кемал забелязва паднали ключове на земята. Предполага, че това са ключовете на убиеца.  Зейнеп се интересува какво става. Полицията отива в дома на Анъл. Тя казва, че Зехир я държи насила тук. Полицаите я извеждат. Зехир изчезва. Емир е изпратил мними полицаи, за да изведат Анъл извън града…

 

Източник: За жената