Начало ВЕСТИ Емилия е обляна в сълзи, Жорж е съсипан. Първи снимки директно от...

Емилия е обляна в сълзи, Жорж е съсипан. Първи снимки директно от погребението на Феди Башур, трагедията е страшна

336
Сподели

Емилия почернена и със сълзи на очи на погребението на сина на годеника си, 200 човека отидоха да изпратят Феди Башур

Емилия и годеникът й Жорж Башур изпратиха сина му Феди в последния му земен път. Повече от 200 човека се стекоха да отдадат последна почит на загиналото в нелепата катастрофа момче.

Певицата цялата в черно се скъса да ридае пред ковчега на младежа.

Неутешима и съсипана от скръб тя едва се държеше на крака. Подкрепяна от своята нова половинка Жорж Башур.

Снимки: 24chasa.bg

На траурната церемония, която бе в частно гробище в софийския квартал Бояна  се събраха много известни личности. Като Тодор Батков, бившият шеф на НСО Ангел Антонов. Както и бившият парламентарен шеф Явор Хайтов. Не липсваха колежки на фолк дивата. Пълно бе и със съученици на Феди Башур. Повечето, от които се заливаха с плач и ридания.

Снимки: 24chasa.bg

Едно от момичетата се свлече на земята по време на опелото и припадна, предават от електронното новинарско издание 24chasa.bg. Духовници отслужиха ислямски ритуал. А починалият младеж бе погребан и с граждански и масонски обряд.

Снимки: 24chasa.bg

Основната версия, по която разследващите работят за да изяснят причините за фаталната катастрофа е образуван аквапланинг на пътното платно. Стана ясно, че Феди е станал правоспособен шофьор само месец преди да се случи жестокия инцидент. В който загуби живота си. За малко не загинаха и неговия баща и фолк певицата Емилия, които са пътували заедно.  Те се отърваха само с леки контузии.