Начало КЛЮКАРНИК Щерката на Глория с много лична изповед, разголи душата си за…

Щерката на Глория с много лична изповед, разголи душата си за…

383
Сподели

Полуфиналистката от „Гласът на България” Симона Загорова представи новия си, съвместен проект с N.A.S.O & Andro  – „Горе, горе“.

Заедно с много приятели и колеги музиканти, талантливата певица стартира летните купони с актуално звучене, танцувален ритъм и провокативна визия, която акцентира на природните стихии огън и вода.

Репортер на „ШОУ“ се свърза с нея, за да разбере на какво се дължи тази рязка промяна в стила и визията, какво мисли майка й Глория за това и има ли криза в любовен план и наистина ли е скъсала с гаджето си Симеон.

– Симона, правиш рязък завой в музикално отношение с новата си песен „Горе, горе“….
– Наистина правя нещо ново за мен, което е по-смело като крачка от предишните ми проекти. В интерес на истината този стил ми допадна. Не искам да се заричам предварително, че следващите ми парчета ще са непременно в тази стилистика, тъй като смятам да съм различна във всеки проект. Половината музика на „Горе, горе“ е моя, започнахме да я работим и искам в бъдеще да продължа да изненадвам хората, без да се конкретизирам в определен стил.

– Харесваш ли се като по-нахакана мацка, каквато си в новата песен и клип?
– Това е някаква вътрешна сила, която притежава всяко момиче. Всяка от нас показва до различна степен тази своя лудост. Определено се отпуснах на този клип, не мислех много. Винаги обаче съм била  в нормални граници, не съм прекрачвала това. Трябва да има провокация, но съм против простотията.

– Би ли отишла по-далеч в провокациите? Говоря да правиш парчета и клипове като на Гери-Никол и Тита например? 
– При тях има провокация, но не е нещо забранено и т.н. Но аз съм съвсем друг човек и не бих посмяла да съм чак толкова смела.

– На промоцията на проекта те уважиха много твои колеги, но ми направи впечатление и присъствието на Ники Илиев…
– Отскоро работя с продуценти – “Prime Productions LTD” и ”Parallax Entertainment LTD“, и искам да им благодаря за положения труд върху проекта. Те се занимават с филми и имат много познати в тази сфера. От наше име бяха поканили Ники Илиев и много му благодаря, че се отзова и ни уважи.

– Майка ти как реагира на музикалното ти израстване и тя лично има ли предпочитания в каква посока на кариерата си да тръгнеш? 
– Майка ми умишлено не ми даде да й пусна видеоклипа предварително, искаше да го види на самата промоция и да бъде изненадана. Беше ми интересно как ще реагира. За мен най-голямото богатство и щастие е, че видях цялото си семейство да са буквално „горе, горе“- през цялото време танцуваха и ми се радваха. Това беше мечтана реакция.
След промоцията разговарях с майка ми и тя каза: „Симона, за първи път те виждам толкова смела, но се радвам, че възпитанието и акълът не ти позволяват да прекрачваш границата на провокацията и всичко да бъде в нормално ниво. Продължавай в същия дух. Прави модерни парчета, които се търсят в момента, но никога не изневерявай на себе си“.

– На нея ли пускаш първо новите си проекти и водите ли някакви спорове кое е подходящо и кое не?
– Преди време държеше всичко да мине през нея, да чуе, да прецени и да ми даде съвет. Това е нормално, тъй като в самото начало нямах никакъв опит. В един момент видя, че се справям сама с организацията на клипове, песни и ми се довери, остави ме самичка да преценявам. Обикновено й пускам завършения проект и понякога се ядосва, че няма как да се промени нещо. Винаги ме поздравява, че с екипа сме си свършили работата както трябва.

– Трябва да отбележа, че изглеждаш невероятно. Приликата с Глория е видима и това често е повод за спекулации в публичното пространство. Дразни ли те това сравнение? 
– Може би щеше да ме дразни, ако майка ми не беше красива. Нито искам да променям нещо в живота си, нито ме интересува какво мислят за мен. Не мога да си променя лицето, а и не искам. В крайна сметка аз съм нейна дъщеря. Ние живеем заедно и е нормално да си приличаме и темброво, и по маниери. С какъвто си – такъв ставаш, това важи за всички хора. Понякога дори несъзнателно заимстваш някои неща. Нищо лошо не съм взела от майка си, че да се притеснявам или срамувам. Тези сравнения не ме обиждат.
На самата промоция бяхме облечени по същия начин като в клипа. На входа бяхме сложили мотор, имахме маски, с което искахме максимално да пресъздадем атмосферата от снимачната площадка и да въведем хората в част от декора.

– В професионален план виждам че всичко върви, но в любовта как са нещата? Да не би с твоя приятел Симеон да сте разделени, защото не го видях на промоцията? 
– Не искам да конкретизирам някакъв отговор. Ще кажа само, че в момента съм много щастлива и нито интимната любов или връзка с някого са виновни затова. Прави ме щастлива пеенето и в момента любовта съм я оставила на заден план, гледам си кариерата. Не обичам хората да знаят личните ми отношения. Нека се интересуват от работата ми, другото е излишно. В момента не ми трябва връзка и сериозни отношения, имам други приоритети.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Източник: Блиц