Начало КЛЮКАРНИК Всички се чудеха какво се случи между тях! Бащата на Крисия най-накрая...

Всички се чудеха какво се случи между тях! Бащата на Крисия най-накрая разкри истината за раздялата й със Слави!

301
Сподели

Служебните отношения на Слави Трифонов и Крисия вече приключиха

Слави Трифонов вече не е продуцент на Крисия, това обяви баща й Марин Тодоров. Родителят на талантливата разградчанка заяви, че служебните й отношения с компанията „Седем осми“ вече са приключили.

Той посочи и причината за раздялата на щерка му с известния шоумен.

Марин Тодоров заяви, че като ученичка Крисия има достатъчно задължения и за нея е невъзможно да ги съчетава с изявите при Слави.

Родителят на талантливата певица сподели, че той отговаря за бъдещите й изяви и за следващия месец тя има две участия в Пловдив и едно в София.

Той призна, че щерка му е много щастлива от възможността да покаже таланта си пред всички, които я обичат. Марин Тодоров приключи, че договорът й със „Седем осми“ е прекратен по взаимно съгласие и в случая няма никакви драми. Крисия продължава самостоятелната си кариера, запазвайки приятелски отношения със Слави Трифонов.

Въпреки, че баща й не посочи реалната причина за раздялата й с учиндолеца, Хот арена разкри каква е тя. Причината е изцяло финансова, съобщава изданието.

От изявите на Крисия, Слави Трифонов прибирал комисионна в размер на 50% от хонорара й. Но в случая става въпрос за сериозни постъпления, тъй като в началото на сътрудничеството си със Слави, талантливата певица имаше по 4-5 участия седмично.

Според слуховете, в касата на „Седем осми“ има постъпления над 1 милион лв от изявите на талантливата Крисия.

Звездата на чаровната разградчанка изгря, когато тя беше едва на 9 години. От самото начало тя беше фаворитка на Слави и той имаше големи планове за нея. Шоуменът й обещаваше звездна кариера.

Но след раздялата с него, тя няма да се изяви на концерта на бенда в Лондон. За сметка на това в него ще участват Хасан и Ибрахим, пише Хот арена.