Начало ВЕСТИ ТОВА ПРОМЕНЯ ВСИЧКО! Вижте какво е разкрила преди убийството простреляната в главата...

ТОВА ПРОМЕНЯ ВСИЧКО! Вижте какво е разкрила преди убийството простреляната в главата Симона за Коста Миджурина!

554
Сподели

Симона Тодорова твърдяла, че убитият Коста Николов я тормози

Симона Тодорова, която беше простреляна в Слънчев бряг, се оплаквала на стрелеца, че Коста Николов я тормози. Красавицата, която се бори за живота си, заявила пред Михаил, че застреляният Коста Николов я притеснява.

От една страна, той е имал недобро отношение към нея, имайки предвид връзката й с младия мъж, а от друга я ухажвал особено упорито, канел я на вечери. Момичето е споделило на приятеля си, че е била тормозена от убития.

Същевременно е споделила за негово галантно отношение и настойчиво ухажване. Това стана ясно от думите на окръжния прокурор на Бургас Георги Чинев по повод убийството на 55-годишния хазартен бос Коста Николов – Миджурина в събота вечерта.

Мотив за извършването на убийството на бизнесмена в Слънчев бряг и опита за убийство на младата жена е личен, а именно необуздана ревност. Припомняме, че при стрелбата беше тежко ранена и 22-годишната Симона.

Убиецът опроверга тезата, че убийството е показно и е свързано с богатството на бизнесмена. 35-годишният мъж е разпитан, признава авторството на престъплението, съдейства на разследващите органи. Той самият категорично твърди, че мотив за престъплението е именно ревност.

Повдигнато е обвинение за убийство на едно лице и за опит на убийство на друго. Задържан е за 72 часа, най-вероятно утре ще бъде гледана мярката му за неотклонение, каза още окръжният прокурор на Бургас, предават от Блиц.