Начало КЛЮКАРНИК Вторник идват много подводни камъни за тези зодии! Алена ни дава пътя,...

Вторник идват много подводни камъни за тези зодии! Алена ни дава пътя, ето как да се спасим!

185
Сподели

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Начинанията са успешни, ако не ги споделяте с конкуренти. Имате възможност да започнете нов бизнес, който изисква да се изявите не като подчинени, а като добри професионалисти и ръководители.

На работното си място се справяте отлично и с най-трудните си и неприятни задължения, ако не се впечатлявате от критиката.

Телец
Небрежността и липсата на толерантност може да ви създадат проблеми на работното място. Няма смисъл да се бавите и да обмисляте начинания, ако имате вече планирани. Пристъпете към тяхната реализация. Не бъдете прекалено погълнати от себе си и не пренебрегвайте хората, които може да ви бъдат полезни.

Близнаци
Предпазете се от напрежението на работното място, което цари около вас до обед. Съдбовни обрати са причина да погледнете на живота си с различни очи и да осъзнаете, че е във ваша полза да сте активни. С търпение и задълбочаване в служебните си задължения ще постигнете целта си за деня.

Рак
Без колебание стабилизирайте професионалните си позиции, които може да се разклатят заради ваши завистливи колеги, целящи да заемат вашето място. Осъществете вашите делови планове. Не пътувайте. Работата ви спори.

Лъв
Денят ви обещава професионални успехи само ако сте достатъчно предвидливи, за да не допуснете да ви измамят с уж доходни начинания. Въпреки планираните задачи бъдете предпазливи, защото не са изключени неочаквани обрати и трудности, породени от странични фактори. Част от тях са провокирани от вашите колеги.

Дева
Заемете се с рутинните си задължения. Не сте склонни да приемете идеята за промени. Страхувате се да не си създадете проблеми със семейството, въпреки че близките ви подкрепят изцяло вашите идеи. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на хората, които се опитват да омаловажават работата ви.

Везни
С търпение без агресия приемете упреците на вашите колеги, които искат чрез вас да оправдаят собствените си грешки. Следобед обстановката на работното място ще се успокои. Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни, за да не претърпите загуби.

Скорпион
Каквито и да са вашите намерения, успехът няма да ви изостави. Дори и ако сте ришили да рискувате и да поставите началото на нова дейност, ще се справите с лекота. Не се оплаквайте от трудностите. Не допускайте намеса на ваши нахални, но и прекалено некомпетентни колеги, които могат да ви провалят.

Стрелец
Стабилизирайте постигнатото на работното място и се заемете с новите си задачи. Деловите запознанства са нова възможност да разширите вашата дейност и зад граница. Очакват ви успех, поява на нови възможности за изява, гарантиращи ви добри приходи или нова работа.

Козирог
Недоразуменията в отношенията с вашите делови партньори са породени от вашите успехи. Търсят грешките ви и като не ги откриват, се чудят как да ви засегнат. Не е изключено да се наложи да преосмислите и промените бъдещите си планове.

Водолей
Не подхождайте небрежно към служебните си задачи. Сутринта не са изключени проблеми във вашето семейство. Не се задълбочавайте, за да не провалите вашите делови уговорки. През целия ден се отдайте на рутинните си служебни задължения и отхвърлете всичките си изостанали и спешни задачи.

Риби
Предстои ви сключване на успешни търговски сделки. Избягвайте участие в рисковани начинания. Деловите срещи ви носят успех, ако имате време да ги проведете преди обед. Задълбочете се в работата си и не се опитвайте да бягате от отговорност. Не пропускайте възможността да си осигурите по-добри приходи.