Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Кемал влиза и вижда как Зейнеп се беси,...

Днес в Черна любов: Кемал влиза и вижда как Зейнеп се беси, а Нихан заявява пред медиите, че бракът й с Емир е фалшив (05-и юни)

133
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (05-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Хакан вижда, че в къщата е влизал крадец. Зейнеп също се прави на притеснена.

Полицаят се съмнява в Кемал. Зейнеп се опитва да защити Кемал. Хакан не ѝ вярва и отива да го търси.  Тарък се обажда на сестра си. Тя му казва, че полицаят се съмнява в Кемал, но Тарък ѝ отговаря, че всичко вече е минало и няма улики. Асу настоява Емир да им даде Зейнеп като убийца и всичко да приключи. Емир не е съгласен.

Нихан звъни на Кемал, но той нарочно не отговаря. Хакан отива у тях и го пита къде са уликите. Кемал му казва, че няма такива. Асу се прибира и чува разговора им. Когато тя влиза, Хакан си тръгва. Зейнеп се интересува дали комисарят се е разбрал с брат ѝ. Хакан отговаря, че най-важната улика е в него и веднага ще разбере кой е убиецът.

Кемал също се съмнява в сестра си. Отива при родителите си и търси кое копче липсва от дрехите на Зейнеп. Тарък се прибира. Фехиме му казва, че Кемал се е прибрал. Тарък пита брат си защо е дошъл. Кемал му казва, че в момента всички са разбити. Тарък влиза в стаята на сестра си и вижда, че всичко е разхвърляно. Веднага се обажда на Зейнеп и ѝ разказва, че Кемал е търсил нещо в дома им. Момичето се притеснява. Тарък споделя с нея, че брат им не му се доверява.

Нихан отново звъни на Кемал, но той е отчаян и не си вдига телефона. Тя започва да се притеснява. Праща му съобщение да се видят.  Кемал е на мястото на срещата и наблюдава как Нихан стои и го чака. Тя му звъни. Той отново не отговаря. Нихан си тръгва разплакана. Кемал остава до сутринта сам със своето отчаяние.

Хакан отива да събуди Зейнеп, но тя се прави на заспала. Нихан продължава да праща съобщения на Кемал, но той не ѝ отговаря. Вилдан моли дъщеря си да не се подчинява на Емир. Зейнеп излиза навън и вижда един чувал овързан с въжета. Бану се опитва да се сдобри с Тарък и да възобновят брака си. Той й казва, че всико това е невъзможно. Зейнеп заключва вратата и се прибира вътре. Взима душ и се моли Бог да й прости.

Тарък съобщава на родителите си, че с Бану са взели решение да се разведат. Нихан и Емир излизат пред медиите. Фехиме и Хюсеин се опитват да сдобрят децата си. Тарък е непреклонен. Емир заявява пред журналистите, че понякога не се разбират с жена си, но държи на дъщеря си. Нихан казва, че този брак от 7 години е фалшив. Кемал отваря апартамента с ключовете на Зейнеп и вижда как сестра му се беси…

 

Източник: За жената