Начало КЛЮКАРНИК Нека най-накрая стане ясно-коя с коя зодия си подхожда за забавление и...

Нека най-накрая стане ясно-коя с коя зодия си подхожда за забавление и за сериозна връзка

306
Сподели

Нека най-накрая бъде ясно, с коя зодия си подхожда нашата. С много хора можем да се смеем и да ни е забавно, но за малко.

Но когато дойде време за сериозните неща, просто с тези същите не се получава. Но пък има други зодии, с които си пасваме перфектно за дългосрочна връзка, която може да прерасне в нещо повече.

 

Овен

– За авантюра – Ако искате страст в краткосрочен план, Везните са вашият зодиакален знак. Щом срещнете представител на тази зодия, веднага ще почувствате взаимно сексуално привличане.

– За връзка – Когато искате да градите сериозна и стабилна връзка, подходящ за вас е представител на зодия Лъв. С него ще бъдете емоционално съвместими, ще бъдете грижовни един към друг, добри приятели и добри любовници.

 

Телец

– За авантюра – Телците са чувствителни и горещи в любовта. Ето защо, когато пред тях се изправи възможност за авантюра, искат да попаднат на човек, който да отговаря на този горещ темперамент. Подходящ би бил представител на зодия Скорпион. Желанието и силното привличане е двустранно. Със Скорпион ще имате наистина незабравими моменти.

– За връзка – Девата е зодиакален знак, с който веднага ще усетите, че сте на една и съща вълна. Няма да ви доскучае с партньор представител на този зодиакален знак.

 

Близнаци

– За авантюра – Вие се нуждаете от постоянно разнообразие и разпалване на страстта, което само един Стрелец може да ви даде. Той ще ви предостави свободата, от която се нуждаете.

– За връзка – От друга страна Близнаците са хора, които обичат дългите, смислени и философски разговори. Имат нужда от човек до себе си, който постоянно да ги кара да се усмихват, но и да усетят истинския смисъл на думата любов. Затова, уважаеми Близнаци, открийте вашия представител на зодия Везни.

 

Рак

– За авантюра – Емоционалните и чувствителни Раци трябва особено да внимават с представителите на зодия Козирог. Истинска експлозия от страст. Може да усетите сигурност в тези краткосрочни взаимоотношения, затова пазете лесно ранимото си сърце.

– За връзка – С представител на зодия Скорпион бихте имали чудесно партньорство в любовта. Разбирате се без думи и двата зодиакални знака се нуждаят от сигурност и могат взаимно да си я дадат.

 

Лъв

– За авантюра – С представител на зодия Водолей ще имате бурни и запомнящи се взаимоотношения. Пред вас се откриват възможности за пътувания, по време на които да дадете свобода на вашите сексуални желания.

– За връзка – Идеалният партньор за вас е Стрелец. Приключенски дух, неудържима страст, темперамент и дълбоко разбиране на вашата същност.

 

Дева

– За авантюра – Много приятни моменти, прегръдки и летни забави може да ви предложи представител на зодия Риби.

– За връзка – С Козирога ще усетите търсените внимание, подкрепа и разбиране. Както Девата, така и Козирогът са романтични и нежни. Връзката между двата зодиакални знака е възможност за споделяне на истинската любов.

 

Везни

– За авантюра – Овенът ще пробуди във вас страстта, а вие ще го привлечете като магнит. Не се съмнявайте в сексуалните способности на представителите на тази зодия. Те винаги знаят как да задоволят партньора си.

– За връзка – Ако сте зодия Везни за вас подходяща половинка за сериозна връзка би бил един Водолей. Приключенски дух, нестихваща любов и предизвикателства. Така може да бъде описан любовният ви живот.

 

Скорпион

– За авантюра – С представител на зодия Телец ще имате много горещи моменти между чаршафите. /// За връзка

– Рибите са подходящ партньор за Скорпионите за дългосрочни връзки. Чувства, романтика и нежност. Рибите знаят как да ви угодят и това определено ще ви допадне.

 

Стрелец

– За авантюра – Палавите Близнаци ще ви въведат в света на любовните изкушения. Въпреки многото различия, имате и много допирни точки, но те не са достатъчни за сериозна връзка.

– За връзка – За сериозно обвързване потърсете някой Лъв. Във връзката ви ще има много динамика, точно каквото и двамата търсите.

 

Козирог

– За авантюра – Чувствителният Рак ще ви спечели още от първия миг. Ще пламне страст, неустоими желания. Сексът с Рака няма да ви омръзне бързо.

– За връзка – Стабилна и надеждна връзка може да изградите с Телец. Двамата сте сериозни в любовта, което е предпоставка да бъдете верни един на друг. Очаква ви хубаво бъдеще.

 

Водолей

– За авантюра – Неочаквани моменти и страст може да изживеете с представител на зодия Лъв. В същото време чувствените Раци привличат неудържимо вашето внимание. Но за Водолеите, които са големи флиртаджии, това е съвсем нормално.

– За връзка – С представител на зодия Близнаци имате много добри причини да опитате да изградите сериозна връзка. Вашите възгледи за живота се доближават, обичате разнообразието, страстни сте в любовта.

 

Риби

– За авантюра – Въздържаната Дева ще ви привлече като магнит и няма да може да ѝ устоите. За краткосрочни флиртове Близнаците също са подходящи.

– За връзка – С Рака лесно ще постигнете хармония и конфликтните моменти при вас ще са рядкост. Връзката ви ще бъде изпълнена с взаимно уважение, разбиране и романтика.

 

Източник: За жената