Начало КЛЮКАРНИК Четвъртък започна спокойно, но главоболията тепърва започват! Алена предупреждава сериозно тези зодии...

Четвъртък започна спокойно, но главоболията тепърва започват! Алена предупреждава сериозно тези зодии да

1099
Сподели

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Успехите ви ще предизвикат завистта на околните, ако прекалявате със самохвалството за вашите невероятни постижения.

Трудностите са породени предимно от странични фактори, с които ще се справите, ако не се ядосате и си наложите търпение. Не пропускайте да се наспите добре.

 

Телец
Промените, ако са добре обмислени, може да ви донесат неочакван успех. Все пак, каквито и да са вашите планове, вечерта не пропускайте почивката и приятните срещи с приятели. Бъдете спокойни и уверени, за да се справите с всичките си задачи. Деловите разговори са успешни.

Близнаци
Общувате трудно заради нежеланието ви за компромиси в семейството. Инатът ви вреди. Новите запознанства няма да ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията. Със служебните си задачи се справяте отлично, но е по-добре да отложите долевите срещи и разговори, за да си спестите проблемите.

Рак
Не е изключена възможността да уговорите условията и да започнете успешна дейност. Бъдете внимателни и определете време за отдих и развлечения. Ще се наложи с упоритост и търпение да отстоявате принципите си – почти непосилна за днес задача.

Лъв
Вашата самоувереност и активност на работното си място не ви носи полза, а ви печели врагове. Близките ви отново са засегнати, че не сте спазили дадено обещание. Начинанията са успешни, за да подготвите основата на вашата материална стабилност. Не инвестирайте, без да сте преценили риска. Не пътувайте.

Дева
Отложете взимането на важни решения, ако сте разсеяни и особено ако са свързани с вашите колеги или новите ви служебни задължения. Очаквайте новина за приходи. На работното място успехът е с вас. Оптимистичното ви настроение ще ви помогне бързо да преодолеете трудностите.

Везни
Денят ви носи приятни, но и немалко неприятни емоции. Зависими сте от средата, в която се намирате. Съветвам ви вечерта да се останете у дома или пък да се отдадете на развлечения с приятна компания. Ще отхвърлите много работа, но резултатите са далеч от очакваните. Няма да сте доволни и от постигнатите споразумения.

Скорпион
Тези от вас, които са изпълнени с желание за работа, да не започват нови задачи, защото няма как да ги завършат в рамките на работното време. Запазете спокойствие и не се ядосвайте на грешките на колегите си. Ако работите в съдружие, ще получите похвала, а през седмицата – заслужени парично възнаграждение и обществено признание. Вечерта почивката е задължителна.

Стрелец
Постарайте се да завършите работата си. Начинанията са нежелателни. Активността на работното ви място и опитите да наставлявате ще раздразнят колегите ви. Денят може да ви донесе разочарования, свързани с безпричинната агресия на ваши роднини, които са ви нападнали с обидни думи. Защитете се и им забранете да идват в дома ви.

Козирог
Не допускайте до себе си хора, за които сте сигурни, че целят да извлекат полза от вас и след това да ви забравят. Не правете непоискано добро, за да не си спечелите неприятели. Резултатите на вашето работно място днес зависят само от вас. Ще се сблъскате с интриги, които ще ви разстроят, ако се вживеете в нечии непочтени действия.

Водолей
Не се изненадвайте, ако днес ви направят неочаквано предложение за пътуване и делова среща в чужбина. Приемете го без колебание. Прибързаните решения са причина за необмислени действия. Избегнете ги и вместо да си създавате проблеми, завършете служебните си задачи и вечерта се отдайте на отдих и развлечения.

Риби
Не прекалявайте с претенциите към вашите близки. Ако се налага да работите, не отказвайте предложената помощ. Стабилизирайте отношенията си на вашето работно място. Вероятността да изживеете триумф от постигнатия професионален успех е голяма. Всички начинания са успешни, дори и ако на пръв поглед ви изглеждат невъзможни.