Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Кемал и Нихан празнуват заедно рождения ден на...

Днес в Черна любов: Кемал и Нихан празнуват заедно рождения ден на Дениз, а Айхан казва на всички, че с Лейля ще се оженят

448
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (08-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Асу съобщава на Кемал, че трябва да замине за Зонгулдак. Когато той излиза, тя му взима телефона. На следващия ден Нихан помага на Кемал да подготвят партито за рождения ден на Дениз.

Двамата приготвят тортата с много любов. Естествено Нихан е по-несръчната. Асу се обажда на Тарък. Обещава му да вземе пистолета от Емир и да го освободи от властта на брат си. Зейнеп се извинява на Кемал, че отново го е предала. Взела е това, което Емир иска.

Кемал е купил подарък на дъщеря си. Дава го на Нихан. На следващата сутрин Емир идва и взима Дениз от ръцете на Нихан. Всички в къщата празнуват първия рожден ден на бебето. Туфан предупреждава Асу, че Кемал я следи. Асу намира гривната на Нихан в дома си. Веднага се обажда на Емир. Заплашва го, че е направил грешка, като е прикрил Зейнеп.

Емир получва обаждане, че трябва да плати за една разобличаваща го снимка. Отива при изнудвача. Казва на Зейнеп да се обади от телефона на Кемал. След това заповядва на Туфан да отиде до къщата на Сойдере, защото Зейнеп ще е е там.

Нихан и Лейля водят детето у Сойдере, за да празнуват там. Емир влиза в капана.  Родителите на Кемал приемат Нихан като своя дъщеря. Айхан казва на всички, че с Лейля ще се оженят./За жената