Начало КЛЮКАРНИК Луна проговори за своя враг номер 1 Мариела Нордел!

Луна проговори за своя враг номер 1 Мариела Нордел!

686

Луна и Мариела Нордел от първи дружки най-върли врагове, вижте откровенията на певицата

Луна и Мариела Нордел, които бяха първи приятелки в риалити формата „ВИП Брдър” са се превърнали в най-върли врагове.

Този факт лъсна още на старта на кулинарното предаване „Черешката на тортата”, в което двете дами участват с Дани Петканов, Ивайло Николов и Деси Павлова.

Шоуто е заснето в началото на 2018 година. Но незнайно защо се излъчва едва сега. Зрителите още от началото му бяха озадачени защо отношенията между фолкаджийката и готвачката са се обърнали на 180 градуса и двете не могат да се дишат.

От електронното издание lifeonline.bg предават, че техен репортер е направил ексклузивно интервю с Луна. И  я пита какви са  причините за развоя в отношенията им.

На въпрос защо след като във ВИП Брадър са били първи приятелки, а сега отношенията им са изострени певицата дава своето обяснение. Тя споделя, че Нордел е много лош човек. В риалити формата я подкрепяла защото всички й се подигравали. За което после жестоко съжалила. Според Луна Мариела е паталогичен случй и не е за съжаление.

Запитана какво толкова лошо е направила готвчката изпълнителката на поп фолк твърди, че винаги се чуди за кого да се залепи за да получи своята 5 минутна слава. Нордел е шезофриничка, продължава Луна. Но не пожелава да разкрие какво точно се е случило. И категорично отсича, че за луди хора няма коментар.Остава тази вечер да видим финала на кулинарния формат когато гостите си ще посреща Луна. Няма съмнение, че ще видим с какъв скандал ще свърши „Черешката на тортата”, а певицата твърди, че за нея участието е било като детска игра!