Начало ВЕСТИ Той докосна сърцата на цяла България. Надеждата угасна. Напусна ни малкият Ради

Той докосна сърцата на цяла България. Надеждата угасна. Напусна ни малкият Ради

568
Сподели

Петгодишният Радослав Дойчев, който обедини бургазлии, загуби битката с рака.

„Със сълзи на очи трябва да ви съобщим, че днес от този свят си отиде едно прекрасно дете.

Напусна ни, за да свети в небето и да стане ангел пазител на своето семейство. Нямаме думи да изразим мъката и болката си, пише burgasinfo.com

Почивай в мир Ради. Обичаме те. Ти винаги ще си в нашите сърца”, пишат близките му в  страницата „Да помогнем на Радо да оздравее”.
Ради бе болен от четири години.

Той страдаше от агресивна форма на рак на меките тъкани. Три години семейството му го лекуваше само с помощта на приятели, роднини, продажба на имоти. От година със събирането на средствата за Радо са бяха заели администраторите на групата „Да помогнем на Радо оздравее“.

За Радо има проведени 3 успешни кампании за набиране на средства. За жалост Ради ни напусна тази сутрин. „Сбогом, слънчево и борбено дете! Плача с глас,наистина вярвах на 100%,че ще се пребориш!

Благодарим ти, че ни даде толкова много! Че ни НАУЧИ на сила, на кураж, че ни научи да се борим до последно и с усмивка и вяра! Не мога да повярвам, че вече те няма сред нас…кураж на семейството”, пише в съболезнованията си до близките потребителка на фейсбук групата, където се събираха средства за лечението на Ради.