Начало ЗДРАВЕ Дерматолозите крият това от хората! Сбогом бръчки, петна, лунички и брадавици! Просто...

Дерматолозите крият това от хората! Сбогом бръчки, петна, лунички и брадавици! Просто смесете това и ще подмладите тялото си с 90%!

977
Сподели

Кожата е най-големият орган в тялото, който е отговорен за предпазването ни от външни фактори. И това е първият орган, който показва признаци на стареене с течение на времето.

Процесът на стареене е неудържима сила, която може да повлияе съществено на вида на нашата кожа. Бръчките обикновено се появяват с напредване на възрастта, но понякога те могат да се появят по-рано поради редица фактори, като например нашата диета и липса на хранителни вещества.

Хората използват кремове против бръчки и продукти за решаване на проблема, но те рядко работят и имат множество странични ефекти, които могат да влошат нещата.

За щастие, има едно просто нещо, което може да подмлади кожата и тялото ви и да го захрани от вътре. Ето как да го подготвите: Съставки

3 скилидки чесън

200 гр. ленено масло

10 супени лъжици мед

4 лимона

Подготовка и използване

Обелете и смелете чесъна, а след това повторете процеса с лимоните и поставете парчетата в буркан. След това добавете меда и ленено масло, след което се разбърква добре с дървена лъжица. Съхранявайте лекарството в хладилника преди употреба.

Вземете една супена лъжица от лекарството всеки ден, преди ядене. Хранителните вещества от съставките ще подхранват тялото ви и ще подобрят цялостното ви здраве, както и външния вид на кожата ви. Ако използвате лекарството всеки ден ще кажете сбогом на бръчките, тъмните петна и други кожни проблеми!

 

Източник: За жената