Начало КЛЮКАРНИК Днес е повратният 21 слънчев ден – Денят е свързан с Учението...

Днес е повратният 21 слънчев ден – Денят е свързан с Учението и Учителя. Ден на всички Сили на Вселената!

292
Сподели

21 слънчев ден –Денят е свързан с Учението и Учителя. Ден на всички Сили на Вселената. Това заяви астрологът Ивелина Пенчева пред bulgaria.utre.bg. Денят е свързан с вечния и безкраен кръговрат на природата.

Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес.

Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Добре е да се занимавате с енергийно лечение. Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината, за подаване на молба в съда. Запазете пълна яснота на мислите си.

Препоръчва се колективна работа, сключване на важни сделки. Подходящо е за започване на нещо ново, особено, което има дълготрайни перспективи. Денят е добър за сватби и преминаване на нова работа.

Излизайте навън на разходка и сред хората. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се обхождат големи пространства. Денят носи силна енергия. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва. Ден за тотална борба с домашните и градинските паразити.

Не се препоръчват операции. Не трябва да стоите в къщи в уединение. Не пътувайте на далеко и не пътувайте сами, за да не ви застигнат неприятности. Ако имате компания – може. Опасно е да проявите нежелание и неумение да платите на доброто с добро. Диета – Може да се яде тежка храна, месо, гъби и кореноплодни. Облекло – Препоръчват се тъмносини и червено кафяви цветове.

Откажете се от светлосиния и пъстрите цветове. Знамения – Не е добре да се счупи часовник, термометъра или друг битов уред – неприятности. Ако часовникът се забавя – не е необходимо да правите нищо, ако избързва – ускоряване на очакваните събития. Ако вятърът отвори прозореца или бурята бушува на покрива – знак, че небето ви се е разгневило.

Да намерите блестящ предмет – знак за успех или подарък. Ако нещо падне на пода – знак за загуба или болест. Ако неочаквано пред вас запалят огън или светлина – знак за здраве, дълголетие и благополучие. Лошо е да се счупи огледало. Ако цял ден се натъквате на огледала или дори парче от огледало – промени в живота. Ако ви удари клон или счупите от дървото – знак за гибел на рода, разрушаване на дома, кражба. Ако паднат листа от дървото до вас – знак за защита и получаване на пари. Добре е, ако в този ден получите писмо или ви звъннат по телефона – знак за кармична връзка с човека. Ще имате заедно общи дела.

Сънища – Пророчески са тези сънища, които лесно се запомнят. Всички сънища имат отношение не лично към вас, а към вашето обкръжение.

Числа на деня – 21, 30, 59