Начало КЛЮКАРНИК Настанаха тежки времена. Цветелина Грахич го закъса здравата, вижте до къде се...

Настанаха тежки времена. Цветелина Грахич го закъса здравата, вижте до къде се докара

444
Сподели

Цветелина Грахич и любимият й отложиха сватбата заради скромния си бюджет

Певицата Цветелина Грахич е тъжна, че няма достатъчно финансови средства, за да вдигне сватбата на мечтите си – пише в. „Уикенд“.

Бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд“ е людо влюбена в годеника си, но двамата се измъчват от факта, че професиите им никак не са сигурни – отбелязва изданието.

Влюбените гълъбчета планираха да сключет брак през лятото, но липсата на пари ги принудила да отложат церемонията.

Певицата признава, че не иска скромно тържество, а мечтае за пищна сватба с всички екстри. Тя се притеснявала да иска назаем, затова кътала левове от участия и мечтаела един ден да се види като приказна булка, благодарение на лично спестените пари.

Цветелина Грахич направо е превърнала гаджето си в личен роб. Певицата демонстрира покъртително отношение към половинката си, а поведението й предизвикало немалко коментари на плажа. Двойката разпуска на морето, където Цветелина се глези като принцеса. Брюнетката постоянно искала от мъжа си да я глези и да й носи нонстоп коктейли от бара.

За капак, певицата на Слави го разигравала да й мести чадъра, защото се притеснявала да не изгори прекалено. Всичко това любимият й Кристиян Шаламанов охотно вършел за нея. Самата Грахич пък се развлича, като не само го праща по различни задачи, но си прави и селфита по бански, и качва снимките си в интернет.