Начало КЛЮКАРНИК Настанаха тежки времена. Цветелина Грахич го закъса здравата, вижте до къде се...

Настанаха тежки времена. Цветелина Грахич го закъса здравата, вижте до къде се докара

445

Цветелина Грахич и любимият й отложиха сватбата заради скромния си бюджет

Певицата Цветелина Грахич е тъжна, че няма достатъчно финансови средства, за да вдигне сватбата на мечтите си – пише в. „Уикенд“.

Бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд“ е людо влюбена в годеника си, но двамата се измъчват от факта, че професиите им никак не са сигурни – отбелязва изданието.

Влюбените гълъбчета планираха да сключет брак през лятото, но липсата на пари ги принудила да отложат церемонията.

Певицата признава, че не иска скромно тържество, а мечтае за пищна сватба с всички екстри. Тя се притеснявала да иска назаем, затова кътала левове от участия и мечтаела един ден да се види като приказна булка, благодарение на лично спестените пари.

Цветелина Грахич направо е превърнала гаджето си в личен роб. Певицата демонстрира покъртително отношение към половинката си, а поведението й предизвикало немалко коментари на плажа. Двойката разпуска на морето, където Цветелина се глези като принцеса. Брюнетката постоянно искала от мъжа си да я глези и да й носи нонстоп коктейли от бара.

За капак, певицата на Слави го разигравала да й мести чадъра, защото се притеснявала да не изгори прекалено. Всичко това любимият й Кристиян Шаламанов охотно вършел за нея. Самата Грахич пък се развлича, като не само го праща по различни задачи, но си прави и селфита по бански, и качва снимките си в интернет.