Начало ВЕСТИ Директно от болницата: Простреляната в главата Симона проговори!

Директно от болницата: Простреляната в главата Симона проговори!

560
Сподели

Животът на красивата Симона Тодорова, която бе простреляна в главата от Михаил Станчев в Слънчев бряг, вече е извън опасност, твърди flagman.bg.

Състоянието на 22-годишната дряновка се подобрява с всеки изминал ден и младата жена вече казва откъслечни думи, след като почти седмица бе в кома.

Красивата Симона два пъти си тръгвала от Михаил преди кървавото убийство в Слънчев бряг, ето какво ще предприеме екзекуторът на бизнесмена  Засега възстановяването на красавицата вървяло много добре.

Тя обаче е под постоянно наблюдение, тъй като лекарите все още не знаели какво влияние ще окаже травмата на мозъка, причинена от огнестрелната рана.

Симона бе простреляна в слепоочието в Слънчев бряг, около 21 часа, на 2-ри юли. Във фаталната събота вечер тя се подготвяла за вечеря с шефа си – хазартния бос Коста Николов и негови приятели.

Изведнъж пред апарт комплекс „Съни Вилидж”, където била квартирата на красавицата, изскочил 37-годишният Стоянов, с когото тя имала връзка от около седмица. Полуделият от ревност Михаил отворил вратата на Мерцедеса на Миджурина и изпразнил цял пълнител по хазартния бос, след което се обърнал и стрелял в главата на Симона.