Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Кемал и Нихан разбират, че Зейнеп е убила...

Днес в Черна любов: Кемал и Нихан разбират, че Зейнеп е убила Озан, Нихан заявява, че никога няма да прости на Кемал

807
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (11-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Кемал се кълне пред сестра си, че Дениз няма да бъде дете на Емир. Зейнеп му се извинява. Емир притиска Зейнеп да продължи с уговорката им.

Асу намира гривната на Нихан в дома си. Емир получава съобщение от изнудвач, който му иска пари, за да не предаде важни документи на Кемал.

Той звъни на Зейнеп и заповядва да свърши работата, която ѝ е възложил. Асу отново предупреждава брат си да даде Зейенп на двамата влюбени и да разруши връзката им. В семейство Сойдере започват да празнуват рождения ден на Дениз. Емир отива на уговорената среща.

Зехир го следи. Айхан съобщава пред всички, че с Лейля ще се женят. Зейнеп идва на рождения ден на малката. Емир ѝ се обажда. Тя му казва, че Кемал е там и че ще свърши работата. Нихан казва на момичето, че е почти сигурна, че е виновна за смъртта на Озан.

Зейнеп взима телефона на брат си, но се отказва да направи, това, което Емир иска. Асу праща снимка на брат си, че Нихан е у семейство Сойдере. Емир се разпорежда да действат. Зейнеп връща парите на брат си.  Едно момче дава флашка на Кемал. Нихан вижда това и се интересува какво е. Кемал я гледа и остава шокиран. Нихан влиза при него и го пита какво му е. Той не отговаря нищо.

Нихан му взима телефона и също гледа записа. Вижда как Зейнеп е убила брат ѝ. Фехиме я заварва разплакана. Тарък вижда брат си да стои отвън крайно разочарован и тъжен. Вика го да влезе вътре. Нихан отговаря на Фехиме, че не е добре и няма да бъде. Отива да търси Зейнеп. Вижда Кемал и му казва, че всичко е свършило. Нихан се нахвърля срещу Зейнеп и вика пред всички, че е убила Озан. Нихан заявява, че никога няма да прости на Кемал…

 

Източник: За жената