Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Нихан дава показания в полицията и се среща...

Днес в Черна любов: Нихан дава показания в полицията и се среща с Кемал

502
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (12-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Асу спасява Зейнеп от родителите ѝ. Нихан си тръгва. Кемал се опитва да я спре.

Тя го обвинява, че е знаел за сестра си и е крил. Кълне се, че ще вкара Зейнеп в затвора. Зейнеп споделя всичко с Асу. Нихан дава показания в полицията. Предава Зейнеп на Емир. Казва му да я пази да не върши глупости. Кемал моли Нихан да не се отказва от тяхната любов.

Тя не вярва, че любовта вече ще може да ги задържи заедно. Хакан настоява отново да му дадат делото на Озан Сезин. Нихан търси Емир. Той не ѝ отговаря. Кемал отново гледа записа. Асу излиза от дома им. Зейнеп пита какво иска Емир от нея. Той отговаря, че два пъти го е предала.

Обещава ѝ, че до няколко дни ще замине. Кемал не може да открие никъде сестра си. Асу отново упреква Емир, че помага на Зейнеп. Иска момичето да влезе в затвора. Емир казва на сестра си, че наказанието на Зейнеп ще е да живее в изгнание.

Асу се ядосва и моли Туфан да следи Нихан. Нихан не отговаря на обажданията на Кемал. Емир настоява Нихан да не се среща повече с Кемал и че ако го направи ще ѝ доведе Зейнеп. Тя го отрязва, заявявайки, че сама ще намери убийцата. Нихан и Кемал се срещат на върха. Двамата се прегръщат. Туфан ги следи и съобщава това на Асу.

Казва й, че няма сила, която да раздели двамата влюбени. Кемал обещава да намери Зейнеп и да я предаде на правосъдието. Подчертава пред Нихан, че по някакъв начин Емир също е замесен. Асу отново поръчва на Гюрджан да направи нещо. Айхан казва, че записът от болницата е манипулиран и е само няколко секунди. Трябва да се изгледа целият…

 

Източник: За жената