Начало КЛЮКАРНИК Всички се питат, защо тича Кейт Мидълтън!-Вижте и роклята ѝ на Зара!

Всички се питат, защо тича Кейт Мидълтън!-Вижте и роклята ѝ на Зара!

1119
Сподели

Празненствата по случай рождения ден на кралица Елизабет II продължават, а с тях и официалните събития,

на които Хари и Меган, а също и Уилям и Кейт, пръскат чар и демонстрират семейно щастие.

 Но след церемониалните събития дойде време и за малко неофициални забавления за херцога и херцогинята на Кеймбридж, а именно благотворителен поло турнир.

Нa него те успяха да си отдъхнат от кралския протокол и да се насладят на спокоен семеен ден на открито. Докато Уилям участваше в мача, облечената в сладурска рокля от Zara Кейт и децата се забавляваха и го окуражаваха отстрани.

Малкият Луи не присъстваше на събитието, навярно поверен на грижите на някоя бавачка, но пък Джордж и Шарлот видимо се забавляваха.

И то дотолкова, че релаксиращата неделя на Кейт за момент се превърна в търчaне по тревата на високи платформи. Но какво да се прави, когато едно от децата прави предно кълбо, херцогиня или не, на високи токчета или не, хукваш по тревата, за да се убедиш, че наследникът няма да пострада.

 Присъстващите папараци не пропуснаха възможността да заснемат спринтиращата Катрин. Съвсем очаквано интернет пространството полудя по кадрите. Онлайн потребителите не пестиха шеги по адрес на Кейт, но всички бяха добродушни, а общото мнение се обединяваше около твърдението, че това е поредното докaзателство, че херцогинята е майка за пример.

 

Източник: За жената