Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Нихан открива Зейнеп и я напада, а Зейнеп...

Днес в Черна любов: Нихан открива Зейнеп и я напада, а Зейнеп получава кръвоизлив

573
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (13-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Носят на Нихан писмо. Тя иска да разпита куриера, но той бяга.

Кемал започва да го преследва. Писмото е от Зейнеп, която се извинява за убийството. Обяснява на Нихан, че не е искала да убие мъжа си и не е разбрала как се е стигнало до смъртта му. Нихан търси фирмата, която е на бланката на писмото чрез джипиес.

Емир получава новите паспорти. Асу наблюдава всичко. Вижда, че мнимият санитар пристига и Кемал е след него. Хваща го и започва да го бие. В това време Асу опира пистолет в гърба му. Мнимият санитар удря Кемал и той пада на земята. Двамата с Асу избягват. Нихан пристига в агенцията за недвижими имоти.

Оттам я препращат на друг адрес по желание на човека на Асу. Нихан отива на адреса. Отваря ѝ Зейнеп. Кемал не е добре. Мае му се главата. Нихан напада Зейнеп и я кара да си признае за убийството. Момичето обяснява, че не е искало да стане това. Просто е настоявала Озан да замълчи, за да не разкрие връзката им с Емир. Нихан взима една възглавница и я притиска към Зейнеп.

После вдига момичето. То пада и получава кръвоизлив. Моли Нихан за помощ. Тя разбира, че Зейнеп е бременна. Нихан решава да я откара в болница, за да не загуби бебето. Комисарят отива в дома на Емир. Казва на Вилдан да подпише разрешение за ексхумация, за да се започне ново разследване за убийство на Озан.

В болницата двете срещат Кемал. Той е изненадан. Нихан му казва, че е открила Зейенп. Двете са започнали да се бият, след което Зейнеп е получила кръвоизлива. Кемал отговаря, че иска да докаже, че сестра му не е убийца, но не може. Двамата се прегръщат. Лекарите спасяват Зейнеп и бебто, но казват, че бременността ѝ е рискова.

Емир търси Зейнеп, но се появява Асу. Тя е шашната, виждайки следите в жилището. Емир казва, че Зейнеп е бременна от него и не иска тя да роди в затвора. Кемал се обажда на Хакан и казва в коя болница е Зейнеп. Туфан казва същото на Емир. Кемал казва на сестра си да разкаже истината на полицията. Емир пристига в болницата. Полицията също. Нихан дава писмото на Хакан. Емир отвежда момичето. Тримата се качват в стаята, но виждат че Зейнеп я няма…

 

Източник: За жената