Начало КЛЮКАРНИК Мислехме, че са вечни, но край! Една от най-известните двойки в България...

Мислехме, че са вечни, но край! Една от най-известните двойки в България се развежда!

2111
Сподели

Весела Тотева се развежда с Елин, хванала го пак в изневяра и връщане назад няма

Весела Тотева и половинката й Елин Топузаков вече не са заедно. Бракът между двамата отдавна се клати и има своите проблеми.

Но този път раздялата била окончателна и краят на връзката им е факт от един месец насам.На футболната съпруга й дошло до гуша да търпи забежките на Елин от семейното ложе.

Футболистът обзавел жена си с рога преди година. Тя разбрала за изневярата му с любовница, която е от Димитровград, но помислила, че е инцидентна и несериозна. Но всичките й опити да прекъсне връзката им отишли на вятъра.

Весела Тотева била много търпелива и дълго се примирявала с унижението, на което била подложена. Чакала тръпката на съпруга й да премине, но увлечението му не било мимолетно и той продължавал да се среща с въпросната любовница. Която живеела в чужбина, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

След като Тотева видяла, че не може да върне Елин към себе си тя решила да сложи край на гнусното му предателство и прекратила отношенията си с него завинаги. Нейна мечта била да забременее още един път и да роди второ дете. Но той нямал намерение да осъществи мераците й като ги отбивал в зародиш.

Пред свои дружки Весела споделила, че все още имала силни чувства към Елин. Но разводът практически бил задействан и връщане назад и прошка нямало да има, разкрила дизайнерката.