Начало КЛЮКАРНИК Този път вече прекали! Зейнеб вбеси зрителите! Вижте какво разкриха за нея...

Този път вече прекали! Зейнеб вбеси зрителите! Вижте какво разкриха за нея феновете!

587
Сподели

Зейнеб Маджурова, която нашумя покрай участието си в първия сезон на „Биг Брадър“ преди доста години, е сред най-дразнещите лица в телевизионния ефир.

Зрители на „На кафе“ масово се възмущават от медийните появи на бургазлийката и липсата на всякакъв професионализъм за ко-водещ на Гала.

 

„Защо махнаха по-кадърните девойки на Гала?! На тази от километри й личи, че е надута пуйка и не на мястото си. А с това ръкомахане постоянно стои като вятърна мелница“, коментират зрители.

Те симпатизират доста повече на репортерката Деси, която дори не ги дразни с определението „българската Ким Кардашиян“. Тези, които познават Маджурова отблизо са категорични, че българката с турски произход се е главозамаяла, откакто е с милионерския син Стоян Балевски, пише „Хотнюз“.

Въпреки, че двамата още не са сключили брак, както се говореше в средите, Зизу не спира да изтъква положението си.

„Опитва се в очите на хората да изглежда голямата работа, а всъщност е нищо особено. Не спира да се изтъква колко е на „ти“ по различни въпроси. Даже се прави на голяма специалистка по естетичната медицина. Ще кажете, че е завършила медицина, а то… общи приказки от чуто и прочетено в интернет“, коментират самозабравилата се риалити персона.

„Не спира да си придава важност и в работата. Повечето хора от екипа на предаването не я харесват, тъй като я усещат как лети в облаците. Въпрос на време е да изчезне от ефира“, допълват информатори.