Начало КЛЮКАРНИК Шеф Петров разката звездните си колеги! Ето снимки! Говорят си сами!

Шеф Петров разката звездните си колеги! Ето снимки! Говорят си сами!

1001
Сподели

Шеф Петров със сигурност ще си спечели врагове в лицата на Манчев и Токев!

Голямата уста на шеф Петров може да му изяде главата. Той със сигурност си спечели неприятели в лицата на шеф Манчев и шеф Токев, заради разкритието, което направи.

А именно, че последните посрамили страната ни на кулинарен конкурс.

Ето какво съобщи шеф Петров в профила си и как буквално размаза телевизионните „герои“ Манчев и Токев. Четете всичко без редакторска намеса:

„Четвърто участие и за 4-ти сме 20-ти ,(последно в Европа) но …Старите Динозаври не се отказват!… В кой спорт и състезание е това?

10 години и винаги последни обаче Манчев и Токев, не пускат кокала!
Казват “ Ела и участвай“ …еми много може да участват, но когато дадете път на младите да организират! А ?

Дайте път на младите бе, ама не както сте го дали сега! Дайте го за да не ви обърка историята с Комунистите… Иначе Благодарност за началото, хайде сега оставете младите и да ви няма!

Вие като комунистите Шеф Петров е „враг“ и не пускате кокала… Хайде малко почивка и оставете младите. Ако искате си готвите екип аз също ще приготвя младежи и ще бъде сладка конкуренция.. само пуснете кокала, защото се видя че не ставате в новото време!

Десет години България последна! ШЕФ ПЕТРОВ ЛИ Е ВСЕ ВИНОВЕН?! ХАЙДЕ… за да ви е сладка Историята!

Децата ходят на това състезание да си търсят работа в чужбина, а не да представляват България.

Хайде екипче и тренировки, оставете организацията на младите и те да купят костюмче нещо, но работа да свършат! България не е телевизионен формат и нито е Черешка нито Мастър а излагацията е реална!

Няма все да се оправдавате със състезателните! За новите важи същото, план и изпълнение ако не Чао.. на какво го обърнахте..българското знаме все последно и разни лакеи само ви се мазнят ! Ново време!“, изригна шеф Петров в мрежата.