Начало КЛЮКАРНИК Днес в Черна любов: Арестуват Виндан, Емир разбира, че катастрофата на Нихан...

Днес в Черна любов: Арестуват Виндан, Емир разбира, че катастрофата на Нихан е предизвикана нарочно

665
Сподели

Вижте какво ще се случи днес (18-и юни) в следващия епизод на хитовия турски сериал “ Черна любов „, който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Мнимият санитар иска да се срещне с Асу. Емир се интересува от състоянието на Зейнеп.

Асу му казва да се маха от болницата. Кемал настоява по-скоро да намерят мнимия санитар. Зейенп отваря очи. Арестуват Виндан за стрелбата по Зейнеп. Емир вика всичките си адвокати. Нихан отказва помощта му. Зехра поема защита на Вилдан. Комисарят взима показания от Зейнеп.

Момичето отказва да подаде жалба срещу бившата си свекърва. Мнимият санитар шантажира Асу. Освобождават Вилдан от отговорност за стрелбата срещу Зейнеп. Емир научава, че колата на Нихан е била умишлено повредена и това е причината жена му да катастрофира. Асу гледа записа с убийството на Озан. Скрива флашката в сейфа си.

Полицията отвежда Зейнеп да даде показания по делото на Озан. Фехиме моли синовете си да спасят сестра си. Емир възлага на Туфан да намери човека, който е повредил колата на Нихан. Кемал съобщава на брат си, че търси мъжът, който е провесил тялото на Озан. Емир обяснява на Зейнеп какво трябва да каже на полицията. Хакан предлага на Зейнеп да се омъжи за него, за да я защити от Емир. Тя приема. Туфан се опитва да прикрие Асу.

Казва ѝ да се откаже от Кемал. Асу вече има план как да излезе от ситуацията. Зейнеп казва на комисаря това, което я е научил Емир. Емир заповядва на Туфан да изостави разследването на катастрофата на Нихан. Хакан пита Зейнеп кой ѝ е помогнал.

Тя твърди, че е била сама в стаята, паникьосала се е и е избягала. Хакан съветва любимата си, че ако е невинна, да се довери на правосъдието и я освобождава. Тарък не издържа и иска да си поговорят със сестра му насаме…

 

Източник: За жената