Начало КЛЮКАРНИК Меган Маркъл с моден гаф! Ето как се появи на сватба (Снимки)

Меган Маркъл с моден гаф! Ето как се появи на сватба (Снимки)

2531
Сподели

Меган Маркъл със сигурност няма да грабне приза най-стилна кралска особа на годината. Дукесата на Съсекс се появи със съпруга си — принц Хари на сватбата на техни приятели.

Визията й обаче бе толкова изненадваща, че дори и гостите онемяха.

След като няколко пъти подред положи усилия да спазва протокола и да запази собствения си стил, Меган отново направи гаф. И то гигантски. Херцогинята се появи на сватбата на братовчедката на принц Хари , с рокля, която изглеждаше по-скоро като нощница.

А в социалните мрежи я попиляха.

Изборът на дукесата бе свободна рокля с прехвърляне отпред, с дълга пола и връзки. Но Меган толкова отслабна след сватбата, че визията й изглеждаше плашещо. „Виси й като чаршаф“, „Нощница за сън ли е облякла?“, „Каква е тази безумна шапка — две ленти върху главата“, коментират потребители. Много от тях бяха категорични, че стилът на принцесата има нужда от сериозна промяна.

А роклята й — от спешно прекрояване.

За разлика от нея, братовчедката на принц Хари — Кити Спенсър беше определена като най-красивата и стилна жена на събитието. Моделът на Долче и Габана носеше тяхна рокля на цветя и предизвика фурор. Кити излезе от образа на класическите анорексични модели и показа доста наедряла фигура. Въпреки това ангажиментите й не стихват, а дори се увеличиха. Дъщерята на граф Спенсър е сред най-желаните дами в Англия. Засега обаче никой не е успял да плени племенницата на принцеса Даяна .

Мнозина препоръчаха новата дукеса да вземе няколко урока по стил от новоизпечената си братовчедка. Не бяха малко и тези, които заявиха, че при един моден дуел, Кити направо ще я разбие. Въпреки че самата Меган е работила със световни дизайнери и уж спазва протокола, този път гафът бе колосален. И направо я попиляха заради него.

 

Източник: За жената